Geplaatst op 28 november 2018

Welkom bij de VOM, Luuks Brood!

Bijna een jaar geleden openden Luuk Brilman en Anneke Brilman-Kempe Luuks Brood & Patisserie aan Plein 1940 15. Een paar weken geleden sloten de twee zich ook aan bij de Vereniging Ondernemers Middelburg (VOM). Dat vonden we een mooie gelegenheid om twee keer een paar filmpjes te maken in de zaak. Eerst een keer tijdens de voorbereiding van het bakproces, vervolgens nog eens op een zaterdagochtend, om een beetje te kijken en luisteren naar de klanten die er komen ontbijten, er een krant zitten te lezen of er gewoon brood komen kopen.

Luuks Brood staat als een huis, na een jaar. Met de ambachtelijke aanpak hebben Luuk en Anneke al veel harten en monden veroverd. Behalve aan hun gasten en klanten leveren ze inmiddels ook allerlei Middelburgse horecabedrijven. In het filmpje vertelt Luuk er van alles over en zie je hoe het brood gebakken wordt.

Leuk om te vermelden is ook dat de bakkerij een paar eervolle vermeldingen kreeg afgelopen zomer, van het FD, bij het artikel ‘Zalig Zuurdesem’. Als je het wilt lezen moet je mogelijk wel even registreren: .

We feliciteren Luuk en Anneke hartelijk met hun eerste verjaardag en heten hen nogmaals welkom bij de VOM!

www.luuksbroodenpatisserie.nl/website/

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/geopend-aan-plein-1940-in-middelburg-luuks-brood-patisserie/


Delen op