Geplaatst op 16 mei 2017

Welkom bij de VOM, Manuelle Meijaard

In januari van dit jaar werd bekend dat Manuelle Meijaard, eigenaar van Decorette Woonatelier De Lange Jan en Kinderkamers Duimelot, op zoek was naar een nieuwe uitbater voor het bijbehorende horecagedeelte, Eetkamer Likkepot.

Die nieuwe uitbaters heeft ze inmiddels gevonden (Rob Scharff en zijn vrouw zijn vorige maand al van start gegaan), en nu Manuelle weet dat de horeca in goede handen is, kan ze zich volledig richten op de twee woonwinkels. Dat was nodig, want hoewel de zaken sowieso al prima gingen (Manuelle is de eigenaar sinds mei 2013), is het in het afgelopen jaar alleen nog maar drukker geworden. Als je dingen goed wilt blijven doen -en reken maar dat Manuelle dat wil- ontkom je nu eenmaal niet aan het maken van keuzes. Vandaar dus.

Ondertussen heeft ze ook besloten om zich aan te sluiten bij de VOM en Wij zijn De Stad – Middelburg. Hoera! Dat verdiende uiteraard een bloemetje, dat Manuelle vorige week met een grote glimlach én drie kussen in ontvangst nam. Dat laatste lijkt misschien niet zo heel relevant, maar voor ons is zoiets ook een signaal, dat iets zegt over iemands spontaniteit. Het betekent echter niet dat iemand dan ook meteen alles vertelt over de eigen kwaliteiten. We spraken wel even over de dingen waarmee het woonatelier zich onderscheidt van andere interieurzaken maar daar is Manuelle behoorlijk bescheiden in, al vertelde ze wel dat ze trots is dat ze binnen de Decorettefamilie inmiddels een voorbeeldfunctie heeft. Aanvankelijk was er ook kritiek op haar eigenzinnige aanpak, maar nu komen er regelmatig mensen van het management en andere winkels op bezoek, om te kijken hoe zij de zaak heeft ingericht, en hoe goed die combinatie met horeca werkt.

Wij zijn in ieder geval blij dat De Lange Jan en Duimelot nu ook zijn vertegenwoordigd binnen de VOM. Van harte welkom!

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/2014/11/18/op-bezoek-bij-woonatelier-de-lange-jan/


Delen op