Geplaatst op 01 maart 2019

Welkom bij de VOM, Pearle Opticiens!

Super! Ook Pearle Opticiens Nederland heeft zich aangesloten bij de Vereniging Ondernemers Middelburg (VOM).

Vorige week was er een zogenoemde Serengetidag in de winkel, waarbij klanten een kluis konden kraken om een van de drie brillen van Serengeti Eyewear te winnen. Voor de deur stond een sportwagen van Auto Vermeulen, binnen waren er hapjes van Floor Foods én een modepop van Hotlegs Fashion & Lifestyle. Zulke samenwerkingen vinden we altijd leuk.

Afgelopen zaterdag gingen we dus graag op bezoek in de Lange Delft, om het team van de winkel te verwelkomen. We kletsten uiteraard ook even met Rob Dreesens, die al 17 jaar bij de zaak werkt. Hij is altijd zeer betrokken bij allerlei dingen in het centrum, dus we spreken hem wel vaker, maar over zonnebrillen en andere vakgerelateerde dingen eigenlijk nog nooit. Een buitenkansje!

Pearle is gevestigd aan Lange Delft 13. We zochten in de Krantenbank nog even op hoe lang de winkel daar al zit. Nou, onder die naam vanaf 1991. Voor die tijd heette de keten nog Brilmij. Brilmij zat in het pand vanaf eind jaren 80. Voor die tijd zat er onder meer een vestiging van Etos.

Welkom bij de VOM, Team Pearle!

www.pearle.nl


Delen op