Geplaatst op 05 mei 2017

Welkom bij de VOM, Pluk de Dag!

Wij zijn De Stad – Middelburg is kind aan huis bij Pluk de Dag, want als een ondernemer lid wordt van de VOM, bezorgen wij uiteraard een bloemetje. Die kopen we altijd daar.

Toen we een paar weken geleden ook weer eens in winkel waren begon eigenaar Frans opeens: “jullie weten zeker niet dat ik géén lid ben van de VOM?” Waarop wij antwoordden: “dat weten we wel degelijk!” “Echt? Maar waarom vragen jullie dan niet of wij ons aan willen sluiten?” “Omdat we niemand willen pushen, Frans.” Een weekje later spraken we Frans weer. “We worden ook lid hoor! Dat niet-pushen gaf ons het laatste zetje!”

Om die uitspraak grijnzen we nu nog steeds, maar ondertussen zijn we natuurlijk wel heel blij met zijn besluit. Als dingen groeien en bloeien kunnen we toch zeker niet zonder bloemenwinkels?

Zaten we nog wel even met het dilemma hoe we Pluk de Dag nu zouden verwelkomen. Een bloemetje bezorgen zou toch een beetje gek zijn, nietwaar? Dat werd dus een taart van De Juf, die dinsdag in ontvangst werd genomen door Irma Den Boer-De Waard en Anneke Wattel. Zeker weten doen we het niet, want enthousiast zijn ze altijd, maar het leek erop dat ze die taart wel een goed idee vonden. Gelukkig maar!

Van harte welkom bij de VOM, mensen!

Meer lezen over Pluk de Dag? Check:

wijzijndestad.com/2016/03/25/op-bezoek-bij-pluk-de-dag-in-middelburg/

wijzijndestad.com/2017/03/01/verhuisbericht-pluk-de-dag-gaat-naar-de-korte-geere-deze-zomer/

Ook lid worden? Check:

wijzijndestad.com/word-nu-lid/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg