Geplaatst op 11 november 2017

Welkom bij de VOM, Promiss Middelburg!

Er gebeurde van alles rondom Promiss, in 2015 en 2016. We schreven eerst over de sluiting van Promiss aan Lange Delft 8, later over de heropening op nummer 29, in augustus 2016.

Hoe dat allemaal ging kun je desgewenst lezen in in artikel van FashionUnited NL. Feit is dat de Middelburgse vestiging het op die nieuwe locatie prima doet en van het management de ruimte krijgt om eigen initiatieven te ontplooien. Bedrijfsleidster Angelique Van de Belt vertelde ons eerder deze week dat de winkel zich ook daarom heeft aangesloten bij de VOM en Wij zijn De Stad – Middelburg. Promiss ziet het belang in van persoonlijk en lokaal contact. Daar kunnen wij het uiteraard alleen maar mee eens zijn.

Zoals jullie van ons gewend zijn we tijdens het bezoek niet erg diep ingegaan op de collecties die Promiss verkoopt. Daar hebben we gewoon te weinig verstand van. Maar toen we Angelique en haar collega Lianna Sahakyan hoorden praten met twee klanten pikten we deze keer zowaar toch een bekende naam op: Mart Visser. Met deze bekende ontwerper heeft Promiss sinds vorig jaar een samenwerkingsverband, waarover je meer kunt lezen bij -alweer- Fashion United. De Vissercollectie is een exclusieve; hij wordt speciaal voor Promiss gemaakt.

In de winkel worden ook sieraden verkocht trouwens. Lianna was net bezig die netjes te etaleren, tijdens ons bezoekje. Ze verklapte dat ze pas sinds een aantal maanden in de kledingbranche werkt maar wel al jaren ervaring heeft in de retail. Zo werkte ze onder meer bij Douglas in Middelburg. Met Angelique kletsten we meer over de verschillen tussen Middelburg en Vlissingen, en nee, dan niet over de rivaliteit die nu weer hot is. Eerder over de vraag hoe twee steden op een klein eiland als Walcheren elkaar juist zouden kunnen versterken.

Het was een leuke kennismaking met deze twee dames. Welkom bij de VOM, Promiss!

www.promiss.nl/promiss-middelburg-middelburg-lange-delft-29/location/176/

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/promiss-keert-terug-in-middelburg/