Geplaatst op 04 mei 2017

Welkom bij de VOM, Robuust!

Met Wij zijn De Stad – Middelburg proberen we onze aandacht altijd een beetje te verdelen en voor ons eigen gevoel lukt dat meestal best aardig, maar we moeten ook zo eerlijk zijn om toe te geven dat we over sommige plaatsen, mensen of ondernemingen soms net wat vaker schrijven. Dat geldt ook voor Robuust. Die zaak bestaat nog geen twee jaar, maar kwam al regelmatig voorbij hier. Zijn wij daar stamgasten ofzo?

Dat is dus niet het geval. We drinken er af en toe wel eens wat, maar dat is geen reden voor extra aandacht. Robuust werd vaker genoemd omdat daar in die twee jaar veel gebeurde. De zaak werd aangekondigd en geopend, Barber Djivi kwam en heropende elders, de zaak deed mee aan de proef met blurring en opende onlangs ook nog eens de kiosk met extra terras. Dat zijn misschien niet allemaal dingen met nieuwswaarde voor iedereen, maar voor veel mensen ook weer wel. Het zou gek zijn om er géén aandacht aan te besteden.

Ook om die reden vinden we het super dat Steffen Brinkhaus en Milou Kuijper nu lid zijn geworden van de VOM, maar natuurlijk ook vanwege die andere dingen, waarover we dus al eens hebben geschreven. Van harte welkom mensen!

De foto hebben we maar even geleend van M800 Horeca Battle, want daar kunnen we natuurlijk niet tegenaan klooien, met ons telefoontje 🙂

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/2017/03/01/robuust-middelburg-breidt-uit


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg