Geplaatst op 14 juli 2020

Welkom bij de VOM, Stomerij en Wasserij Methorst!

Top! Ook Stomerij en Wasserij Methorst in de Gorstraat heeft zich aangesloten bij de Vereniging Ondernemers Middelburg (VOM).

Eigenaar Dylan Methorst ging er een paar maanden geleden al voor, midden in de coronacrisis. Het liep anders, maar eigenlijk was het idee om toen al bij hem op bezoek te gaan, als afsluiter van de serie over de Middelburgse horeca en de crisis. Dat lijkt me misschien gek, maar als bedrijf dat veel opdrachten krijgt van hotels en restaurants voelde Methorst de klappen in die branche óók.

Inmiddels draait de stomerij weer op volle toeren. Sterker nog: Dylan en zijn vriendin Anna hebben het nu drukker dan vorig jaar in dezelfde periode. “Zelfs de winkel hangt nu vol met stoomgoed van particulieren, dat is in de zomermaanden meestal wel anders” merkte Dylan afgelopen donderdag op.
Ook de hotels maken weer gebruik van de diensten van Methorst, van Hotel De Nieuwe Doelen tot Hotel Loskade 45.

Dylan is er eerlijk over: de zaak die hij in september vorig jaar z’n eigen naam gaf wankelde behoorlijk, tijdens de crisis. Dat betekent ook dat hij nu vooral werkt om de gederfde inkomsten van die maanden te compenseren. Dat is best even slikken natuurlijk, maar Dylan is allang blij dat zijn bedrijf nog overeind staat en dat de vraag nu weer onverminderd hoog is. Zo kan hij tenminste weer vooruit kijken en ondernemen zoals hij dat het liefste doet: vol energie tussen de kisten vol was- en stoomgoed.

Welkom bij de VOM, Dylan!

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/veldman-is-nu-stomerij-en-wasserij-methorst/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg