Geplaatst op 14 oktober 2018

Welkom bij de VOM, Terre des Hommes Middelburg!

Terre Des Hommes Middelburg timmert lekker aan de weg. Sinds de verhuizing naar het pand aan Achter de Houttuinen, begin 2017, is de winkel van de stichting veel zichtbaarder én drukker.

Met de voorzitter van TdH Middelburg, Marco Fossen, maakten we begin dit jaar kennis. We kregen toen onder meer een paar prachtige foto-albums mee, die een mooi inkijkje gaven in de ruim 25 jaar van de stichting in Middelburg.

Terre des Hommes heeft zich nu ook aangesloten bij de Vereniging Ondernemers Middelburg. Een van de redenen om dat te doen was de behoefte aan meer samenwerking vanuit de organisatie. Marco legde vrijdag uit dat de kringloopwinkel nu al regelmatig overtollige voorraden krijgt van Middelburgse winkels, maar dat de organisatie altijd op zoek is naar meer ondernemingen die willen bijdragen aan het goede doel. Terre des Hommes is ook altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Er zijn er al zo’n vijftig, maar die zijn ook heel hard nodig. Wil je als ondernemer of als vrijwilliger iets betekenen? Kijk dan eens op www.tdhmiddelburg.nl en www.terredeshommes.nl/winkels/middelburg.

We spraken overigens ook nog met een van de vrijwilligers, Tilly Willemstein, die al sinds de opening van de winkel in de Sint Janstraat bij Terre des Hommes werkt. Een supervrijwilliger dus. Maar haar verhaaltje bewaren we voor de vrijwilligersglossy die Stichting Welzijn Middelburg – SWM later dit jaar zal uitbrengen. SWM vroeg ons ook een korte bijdrage te leveren. Dat doen we met alle plezier. En Tilly ook 🙂

Welkom bij de VOM, Terre des Hommes!

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/terre-des-hommes-middelburg-viert-25-jarig-jubileum-in-2018/

wijzijndestad.com/verhalen/geopend-de-nieuwe-winkel-van-terre-des-hommes-middelburg/Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg