array(5) {
  [0]=>
  int(38216)
  [1]=>
  int(38217)
  [2]=>
  int(38218)
  [3]=>
  int(38219)
  [4]=>
  int(38220)
}

Welkom bij de VOM, Wereldwinkel Middelburg!

Tijdens ons bezoek aan Sjaal met Verhaal spraken we met eigenaresse Inge ook heel kort over het stoffige imago dat een deel van de Fair Trade winkels heeft. Wij weten daar te weinig van om er goed over te kunnen oordelen maar we weten wel dat lang niet alle winkels dat imago hebben.

Neem nu Wereldwinkel Middelburg aan de Nieuwe Wal: daar draait alles om eerlijke handel, maar stoffig kun je de winkel echt niet noemen. Wij komen er niet wekelijks over de vloer maar zien de winkel wel dagelijks voorbij komen op Instagram en zien dan aan de lopende band hippe producten.

Dat de Wereldwinkel zo actief is online is volgens ons grotendeels te danken aan bestuurslid en coördinator Ingrid Pennock. Dat is een zeer actieve dame, die we sinds we met haar kennismaakten in maart 2016 (zie de link hieronder voor de foto’s van toen), overal en nergens tegenkomen. Altijd even vriendelijk, altijd goedlachs.

En nu heeft de Wereldwinkel zich ook aangesloten bij de VOM. Wéér een nieuw lid! “Dat werd tijd”, stelde Ingrid, “we doen aan van alles en nog wat mee en profiteren ook van al die initiatieven, dan kunnen we ook wel eens iets terugdoen. Samen staan we sterker bovendien.” Dat kunnen wij alleen maar beamen uiteraard.

Van harte welkom bij de VOM, Wereldwinkel Middelburg!

Je leest meer over de producten en doelstellingen van de organisatie op http://www.middelburg.wereldwinkels.nl.

Gerelateerd:

http://wijzijndestad.com/2016/03/11/wereldwinkel-middelburg-zoekt-een-nieuwe-voorzitter/

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Wij zijn De Monumentenstad!
Wij zijn De Monumentenstad!

Wij zijn De Monumentenstad! Het is natuurlijk niet voor niets, dat wij Middelburgers liefkozende bijnamen gaven aan onze lievelingsmonumenten. Malle Betje, die Lange, de Kloof. We zijn trots op die […]

29 jun 2017
Afbeelding #000 voor het verhaal Welkom bij de VOM, Elsina Vintage!
Welkom bij de VOM, Elsina Vintage!

We konden afgelopen zaterdag helaas niet bij het heropeningsfeestje van de opgeknapte Geerepassage zijn, maar gisteren waren we er alsnog, om Els Reims, de eigenaresse van Elsina Vintage, te verwelkomen […]

29 jun 2017
Afbeelding #000 voor het verhaal In de papieren…
In de papieren…

Parkeren in Middelburg: dat kan flink in de papieren lopen ? Foto: Marcia Smeding

29 jun 2017