Geplaatst op 27 juni 2017

Welkom bij de VOM, Wereldwinkel Middelburg!

Tijdens ons bezoek aan Sjaal met Verhaal spraken we met eigenaresse Inge ook heel kort over het stoffige imago dat een deel van de Fair Trade winkels heeft. Wij weten daar te weinig van om er goed over te kunnen oordelen maar we weten wel dat lang niet alle winkels dat imago hebben.

Neem nu Wereldwinkel Middelburg aan de Nieuwe Wal: daar draait alles om eerlijke handel, maar stoffig kun je de winkel echt niet noemen. Wij komen er niet wekelijks over de vloer maar zien de winkel wel dagelijks voorbij komen op Instagram en zien dan aan de lopende band hippe producten.

Dat de Wereldwinkel zo actief is online is volgens ons grotendeels te danken aan bestuurslid en coördinator Ingrid Pennock. Dat is een zeer actieve dame, die we sinds we met haar kennismaakten in maart 2016 (zie de link hieronder voor de foto’s van toen), overal en nergens tegenkomen. Altijd even vriendelijk, altijd goedlachs.

En nu heeft de Wereldwinkel zich ook aangesloten bij de VOM. Wéér een nieuw lid! “Dat werd tijd”, stelde Ingrid, “we doen aan van alles en nog wat mee en profiteren ook van al die initiatieven, dan kunnen we ook wel eens iets terugdoen. Samen staan we sterker bovendien.” Dat kunnen wij alleen maar beamen uiteraard.

Van harte welkom bij de VOM, Wereldwinkel Middelburg!

Je leest meer over de producten en doelstellingen van de organisatie op www.middelburg.wereldwinkels.nl.

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/2016/03/11/wereldwinkel-middelburg-zoekt-een-nieuwe-voorzitter/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg