Geplaatst op 02 maart 2017

Welkom in de Lange Noordstraat, Humanitas Zeeland

Welkom in de Lange Noordstraat, Humanitas Zeeland.

Er moeten nog wat lijsten worden opgehangen en er komt nog folie tegen de voorruit, maar begin deze week is de organisatie verhuisd naar Lange Noordstraat 43. Gisteren zijn we even kennis gaan met de twee medewerksters die daar het meest aan het werk zullen zijn: Petra van Eenennaam en Hilda de Deckere.

Zij vertelden ons dat Humanitas het pand voor langere tijd heeft gehuurd en vooral de thuisbasis is van het project Home-Start, dat opvoedingsondersteuning biedt aan ouders met jonge kinderen, die het om welke reden dan ook even niet zelf kunnen. Daar kun je meer over lezen op www.humanitaszeeland.nl/projecten/home-start.

Hilde bleken we overigens al eens eerder te hebben ontmoet. We herkenden haar niet meteen, maar naast haar werk bij humanitas heeft ze regelmatig pop-up winkels, zo zat ze in de zomer van 2015 een paar weken in het pand waar toen Halfords net was vertrokken.

Eind van de middag opent Le Collectioneur ook, in dezelfde straat en schuin tegenover Humanitas vordert de verbouwing van het voormalige ‘Code Oranje’ ook gestaag. In Isings is morgenavond weer een sessie ‘Vertellen bij Isings’. Fijn, dat dit allemaal gebeurt. Dat verdient de Lange Noordstraat.


Delen op