Geplaatst op 12 november 2018

Werelden van verschil in ApartHotel Waepen van Middelburg

Misschien zijn er nog mensen die het zich kunnen herinneren: in september 2017 maakten we in de Stationsstraat kennis met René en Jacqueline Romijn, van SMZ Training en Support. Zij waren toen net begonnen met de verbouwing van de panden op nummer 15-17, met de bedoeling er appartementen van te maken, althans: van een deel van de panden.

ApartHotel Waepen van Middelburg is nu al bijna een jaar geopend en vorige week kwam het eindelijk van dat vervolgbezoek dat we die eerste keer al beloofden. De kamers zijn gebouwd volgens plan maar onderweg naar de opening zijn er wel kleine wijzigingen geweest. De oorspronkelijke aanduiding ‘recreatie-appartementen’ bleek geen optie te zijn, dat is nu dus ApartHotel geworden, een samentrekking van ‘appartement’ en ‘hotel’. Die woordkeuze is niet toevallig. In Waepen van Middelburg is iedereen welkom, zowel de bezoeker die maar een een of twee nachtjes in het hotel verblijft als de mensen die er langer en zelfstandig willen verblijven, zoals projectmedewerkers van grote bedrijven in Vlissingen-Oost.

Het ApartHotel heeft nu zeven kamers, maar op termijn worden dat er mogelijk nog een paar meer. Feit is wel dat de eerste zeven heel mooi zijn geworden en vooral ook allemaal uniek zijn. Het zijn letterlijk werelden van verschil! We vonden het interessant om van René en Jacqueline te horen welk type kamer het populairst is, en waarom. Het gaat in ieder geval niet altijd om de grootte, dat is wel duidelijk geworden.

We danken deze sympathieke ondernemers hartelijk voor de rondleiding en we heten hen welkom bovendien. Ook ’t Waepen heeft zich namelijk aangesloten bij de VOM. Top!

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/de-stad-krijgt-weer-een-waepen-van-middelburg/Meer verhalen over ApartHotel Waepen van Middelburg

De stad krijgt weer een Waepen van Middelburg!

Middelburg krijgt weer een Waepen van Middelburg! Onlangs werden we geattendeerd op de website Het Waepen van Middelburg, waar we leerden dat er dit jaar nog zogenoemde Short Stay Appartementen…

Lees meer