array(1) {
  [0]=>
  int(10007)
}

Wetenschap, muziek en meer: de weekendagenda

Tuurlijk, met dit onstuimige weer is het best verleidelijk om de kinderen op de bank te parkeren met een tablet of Playstation, om vervolgens zelf lekker series te gaan bingen, maar er zijn hele leuke alternatieven hoor!

Veel kinderen worden bijvoorbeeld óók erg blij van de Wetenschapsdag die morgen in ZB Planbureau en Bibliotheek van Zeeland wordt georganiseerd, zeker als dat bezoekje wordt gecombineerd met een wandeling naar het Weekend van de Wetenschap, op zaterdag én zondag in het Zeeuws Museum!

En er is weer veel meer natuurlijk. Muziek, dans, en lezingen. Vriendinnendag Middelburg in de Nieuwe Burg morgen. Koopzondag en Kunst en Cultuurroute Middelburg, met onder meer ‘Brallen, lallen, brullen en schallen’ in de winkel van Decreet. Daar kunnen de kinderen ook best mee naartoe eigenlijk.

Wordt dat te wild, zeg je? Vergeet dan ook het Kinderboekenfeest niet in De Drvkkery. Een heuse klassieker, op deze herfstzondag.

Kijk, vergelijk, plan en geniet mensen!

https://wijzijndestad.com/agenda/

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Bijgepraat: de voortgang van Plan Molenwater
Bijgepraat: de voortgang van Plan Molenwater

Hij liep dinsdag ook al een stukje mee, tijdens de openstelling van de bouwplaats voor het publiek, maar twee dagen later werd Johan Aalberts ook nog een keer als verantwoordelijk […]

5 okt 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal De eerste vriendinnendag in Middelburg
De eerste vriendinnendag in Middelburg

Het is in Goes altijd al een succes. Nu heeft Zo-Wie Mode in de Nieuwe Burg vandaag ook een eerste vriendinnendag in Middelburg georganiseerd. Super!

6 okt 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Impressie: Wetenschapsdag 2019 in de ZB
Impressie: Wetenschapsdag 2019 in de ZB

Wat was het mooi om te zien, al die bedrijvigheid tijdens de Wetenschapsdag 2019! In de ZB wemelde het van de onderzoekende en knutselende kinderen, die vaak een handje werden […]

6 okt 2019