array(2) {
  [0]=>
  int(41178)
  [1]=>
  int(3330)
}

Wij geven weg: vijf Middelburgse Beursjes

Joehoe! We mogen vijf Middelburgse Beursjes weggeven van de VOM. Dat doen we met alle plezier!

Omdat het kan. Omdat het toch best een beetje feestelijk mag zijn deze maand. Omdat het belang van lokaal winkelen niet vaak genoeg benadrukt kan worden.
Wil je meedoen? Reageer dan simpelweg onder dit bericht. Delen mag natuurlijk ook, maar dat is geen must. Mailen kan ook, via wijzijndestad@gmail.com. We loten over drie dagen, m.b.v. Random.org.

Vijf beursjes dus, die stuk voor stuk vijf muntjes bevatten, ter waarde van vijf euro. De vijven vliegen je om de oren! Het Middelburgse beursje is leuk als collectors item, maar ook als geschenk of als alternatief kerstpakket.

Je kunt de muntjes besteden bij meer dan 150 ondernemers in Middelburg, zowel in de binnenstad als op Woonboulevard Middelburg ‘de Mortiere’, zowel bij horecabedrijven (afhalen en bezorgen) als bij winkels.

Op de pagina van de muntjesactie lees je meer over het beursje, en kun je ‘m ook online bestellen. Onderaan die pagina vind je een kaartje van de stad met alle deelnemende bedrijven. Even inzoomen, en je weet alles.

Veel succes allemaal!

Volgende verhalen

Afbeelding #011 voor het verhaal Op bezoek bij Restaurant B&B ‘t Poorthuys by Sjako Minderhoud
Op bezoek bij Restaurant B&B ‘t Poorthuys by Sjako Minderhoud

In september stelden we Jeanine Speelman kort voor. Ze was toen net de nieuwe eigenares van B&B ‘t Poorthuys, waar ook De Koepoort Appartementen onderdeel van uitmaken. We zouden later […]

9 dec 2020
Afbeelding #002 voor het verhaal Een beetje gissen…naar de oorsprong van de naam (Zeeuws) Profetenbrood
Een beetje gissen…naar de oorsprong van de naam (Zeeuws) Profetenbrood

Wat kan het toch leuk zijn om in de Tijdschriftenbank Zeeland te speuren! Onze oud-collega Andrea van de ZB was eerder deze week op zoek naar het recept van Zeeuws […]

10 dec 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Hoé hoog was dat eerbetoon? Héél hoog!
Hoé hoog was dat eerbetoon? Héél hoog!

Een grappige follow-up van het verhaal over stadsbeiaardier Janno Den Engelsman, die vandaag de grote hit van Danny Vera speelde op de Lange Jan. Namens Omroep Zeeland belde reporter Ianthe […]

10 dec 2020