array(2) {
  [0]=>
  int(41178)
  [1]=>
  int(3330)
}

Wij geven weg: vijf Middelburgse Beursjes

Joehoe! We mogen vijf Middelburgse Beursjes weggeven van de VOM. Dat doen we met alle plezier!

Omdat het kan. Omdat het toch best een beetje feestelijk mag zijn deze maand. Omdat het belang van lokaal winkelen niet vaak genoeg benadrukt kan worden.
Wil je meedoen? Reageer dan simpelweg onder dit bericht. Delen mag natuurlijk ook, maar dat is geen must. Mailen kan ook, via wijzijndestad@gmail.com. We loten over drie dagen, m.b.v. Random.org.

Vijf beursjes dus, die stuk voor stuk vijf muntjes bevatten, ter waarde van vijf euro. De vijven vliegen je om de oren! Het Middelburgse beursje is leuk als collectors item, maar ook als geschenk of als alternatief kerstpakket.

Je kunt de muntjes besteden bij meer dan 150 ondernemers in Middelburg, zowel in de binnenstad als op Woonboulevard Middelburg ‘de Mortiere’, zowel bij horecabedrijven (afhalen en bezorgen) als bij winkels.

Op de pagina van de muntjesactie lees je meer over het beursje, en kun je ‘m ook online bestellen. Onderaan die pagina vind je een kaartje van de stad met alle deelnemende bedrijven. Even inzoomen, en je weet alles.

Veel succes allemaal!

Volgende verhalen

Afbeelding #003 voor het verhaal Kerstballenfestival ZB vormt een mooie combinatie met de Alfabet Lichtjes Expeditie
Kerstballenfestival ZB vormt een mooie combinatie met de Alfabet Lichtjes Expeditie

De Alfabet Lichtjes Expeditie is op stoom! Gisteravond laat, in de koude mist, zagen we eerste ingerichte etalages al. Die zijn echt heel grappig. De PZC besteedt vandaag ook aandacht […]

9 dec 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal De boven- en achterkant van De Stad, vanaf het dak van Brooklyn
De boven- en achterkant van De Stad, vanaf het dak van Brooklyn

De stad weet het: we zijn dol op daken én we zijn dol op achterkanten. Wat een feest was het voor ons dan ook dat we gisteren even op het […]

9 dec 2020
Afbeelding #011 voor het verhaal Op bezoek bij Restaurant B&B ‘t Poorthuys by Sjako Minderhoud
Op bezoek bij Restaurant B&B ‘t Poorthuys by Sjako Minderhoud

In september stelden we Jeanine Speelman kort voor. Ze was toen net de nieuwe eigenares van B&B ‘t Poorthuys, waar ook De Koepoort Appartementen onderdeel van uitmaken. We zouden later […]

9 dec 2020