Geplaatst op 31 december 2018

Wij waren De Stad – 2018

Nee hoor mensen, op december gaan we niet terugblikken. Da’s allemaal nog zo vers.┬áIn plaats daarvan hebben we die uitgewoonde iPhone zelf 150 kiekjes laten kiezen, uit de 5000 Middelburgse plaatjes van dit jaar die nog in de cloud zijn achtergebleven. We hebben alleen dat lalala-liedje uit de app even zelf geselecteerd, omdat we daar altijd vrolijk van worden, of blijven.

youtu.be/cp8NCEXfK5k

Het is maar een hele kleine greep uit al die mooie mensen die we afgelopen jaar weer ontmoetten en spraken, maar toch geven deze beelden wel een indruk van het jaar, voor ons gevoel.

We bedanken iedereen voor alle betrokkenheid, gastvrijheid en openheid van 2018. We bedanken alle Middelburgers die iets hebben bijgedragen aan de stad. Of het nu in de vorm was van vrijwilligerswerk, een mooie winkel of horecazaak, of in de vorm van kritiek vanuit het hart online: volgens ons hebben we er met z’n allen best een mooi jaar van gemaakt….en mogen we best weer even als voetzoekende keukenmeiden gillen dat Wij De Stad zijn. Ja toch?

Tot volgend jaar allemaal. We wensen jullie ook een fijne en veilige jaarwisseling. Pak elkaar maar eens lekker vast vanavond. Want zoals punkband Frites Modern al zong in de jaren 80: We moeten lief zijn voor elkaar!

Hoor maar eens.


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg