Geplaatst op 23 december 2019

Wij waren De Stad 2019: Middelburg in april

Openingen en heropeningen, aan de lopende band. Je kunt immers maar net open zijn, voordat het nieuwe seizoen begint!

In april openden De IJswinckel en Zanzi Diner op de Markt, en heropenden de Pop-Up Bookstore in de Langeviele, Max Moda in de Gravenstraat Decorette Woonatelier De Lange Jan in de Nieuwe Burg en Actief Werkt aan de Beenhouwerssingel. Ook BMK Interieurs heropende een paar panden verderop. Likkepot werd Jells. The Men’s Room opende in de Sint Janstraat.

Begin april werd ook het burgerplatform Middelburgers.nl gelanceerd. Een prachtige aanvulling op Wij zijn De Stad, juist omdat de nadruk ligt op alle wijken. Acht maanden later staat het platform als een huis, al begrepen we wel dat er redelijk wat gedoe is rondom de financiering ervan. Wij hopen oprecht dat het blijft bestaan. Het is een prachtoplossing voor al die versnippering van online informatie. Koesteren graag!

Aan leuke uitstapjes en rondleidingen ook geen gebrek deze maand. We namen een kijkje aan boord van een van die vele cruiseschepen, beleefden een bijzondere nacht met Galerie T en Rondvaart Middelburg en we genoten van alle verhalen op dat laatste avondje Nan King, op de Varkensmarkt.

En die paal? Die werd in april dan eindelijk vervangen. Shine on!

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/tag/wij-waren-de-stad/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg