Geplaatst op 15 december 2019

Wij waren De Stad 2019: Middelburg in februari

Er zijn mensen genoeg die een hekel hebben aan terugblikken en lijstjes in december, maar wij vinden het zelf altijd wel aardig. Het is een leuke manier om het geheugen op te frissen, want er gebeurt veel, in een jaar tijd.

Een greep uit de 74 bijdragen op Wij zijn De Stad in februari:

Die tweede, korte maand is over het algemeen niet de spannendste van het jaar. Des te meer ruimte is er voor een beetje onderzoek, het zoeken naar en het delen van mooie plaatjes, en de wat luchtiger items. We luisteren dan naar verhalen over gitaren, kijken bij fotoshoots van mooie Middelburgers, verloten doosjes vol goodies en meer van zulks.

Gebeurde er dan niks? Oh jawel hoor, een heleboel zelfs. IJssalon Ciao verhuisde, The Health Garage opende, en Het Lokaaltje kreeg nieuwe eigenaars. Kippie verhuisde ook. 1001 Juweeltjes  sloot voorlopig en Markt 21 stopte maar kreeg vrijwel meteen een nieuwe bestemming, die inmiddels volop draait.

En daar bleef het niet bij. Koole Sportlab opende als experiment (en is inmiddels getransformeerd tot winkel), de vernieuwde A Domani XL heropende. Locaal 39 ging open. De Frietkiosk werd op z’n plek gezet. Warung Senang werd aangekondigd. Mooi werd geopend in de Langeviele en last but not least: ook Hyperbowling Middelburg ging van start.

En dat noemen we dus een maand die meestal niet zo spannend is. Just saying.

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/wij-waren-de-stad-2019-middelburg-in-januari/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg