Geplaatst op 26 december 2019

Wij waren De Stad 2019: Middelburg in juli en augustus

Ah, die heerlijke Middelburgse zomer! Het schijnt dat er minder toeristen in Zeeland waren dan in voorgaande jaren, maar voor ons gevoel kwamen een heleboel van die mensen wel naar Middelburg. Het was in ieder geval druk in de stad, soms zelfs héél druk. De cijfers verklapten ook dat de toeristen steeds meer uitgeven, en vaker overnachten in Zeeland.

Dat zie je in Middelburg ook terug in de groei van het aantal hotels en B&B’s. In juli bewonderden we onder meer de nieuwe aanwinst Hotel Bruno, op de Varkensmarkt, en de plannen van Cityhotel Wood. In de Vlasmarkt maakten we kennis met de nieuwe cocktailbar van Brasserie Franklin, het Boutique Hotel volgde een paar weken later.

Ook weer volop vrolijke en goedbezochte evenementen, in juli en augustus. Van de Bouwspeelplaats tot de jaarlijkse Mosselfeesten. Van City of Dance tot het Kickoff Festival. En dan nog Culikaravaan, die mooie eerste editie van Tribute to Woodstock Middelburg en de jaarlijkse kermis, die na een paar jaar van terugval weer aan populariteit lijkt te winnen.

En dan al die interessante ontmoetingen en bezoeken weer, die ons werk extra leuk maken. Een kijkje achter de muren van Torentijd! Een rondleiding door de Zeeuwse Slakkentuin! Een kroegentocht over Middelburgse wateren! Een rondje stad met transportbedrijf Wielemaker! Tango’s! Dichters! Hoeden en Petten! Klim- en klauterrekken!

 


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg