Geplaatst op 21 december 2019

Wij waren De Stad 2019: Middelburg in maart

Maart 2019 was niét de maand van het grote nieuws of van de belangrijke ontwikkelingen maar wel van de werkbezoekjes en kijkjes achter de schermen.

We bekeken de nieuwe keuken van Brasserie 1600, we kregen een fijne rondleiding bij Nedbase op het Molenwater, deinden lekker mee op dat grootse feest van La Piccola Italia, en zagen hoe Brasserie Franklin geleidelijk vorm begon te krijgen.

We waren bij de opening van Locaal 39. We schoven aan bij de fuif van Desafinado. We werden rondgeleid door het pand dat De Zeeuwse Verzekeringen op termijn gaat verlaten. En maakten eindelijk eens kennis met de mooie muzikale wereld van Douwe Eisenga. For Mattia!

Ook stof tot nadenken, in maart. Intrigerend was die lezing van Hans van Tellingen, over de toekomst van stenen winkels. In dat kader is stadspromotie ook nooit ver weg. Maar wat is de toekomst zonder verleden? We duiken ook maar wat graag in al die oude kaarten en de geschiedenis van onze winkels.

Tot slot, in maart, ook het bericht dat ongetwijfeld hét kijkcijferkanon van 2019 was. Dat hele korte berichtje, over IKEA. Dat was een dubbele fop, waar we zelf ook een beetje intuinden. Die vervroegde 1 april-grap ging viraal. Gelukkig konden de meeste mensen er smakelijk om lachen, maar er waren er ook die oprecht teleurgesteld waren dat het een grap bleek te zijn. Of die vonden dat je zulke grappen alleen op 1 april zelf mag maken. Allemaal prima. We genoten ervan.

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/wij-waren-de-stad-2019-middelburg-in-januari/

wijzijndestad.com/verhalen/wij-waren-de-stad-2019-middelburg-in-februari/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg