array(1) {
  [0]=>
  int(9101)
}

Wij waren De Stad 2019: Middelburg in maart

Maart 2019 was niét de maand van het grote nieuws of van de belangrijke ontwikkelingen maar wel van de werkbezoekjes en kijkjes achter de schermen.

We bekeken de nieuwe keuken van Brasserie 1600, we kregen een fijne rondleiding bij Nedbase op het Molenwater, deinden lekker mee op dat grootse feest van La Piccola Italia, en zagen hoe Brasserie Franklin geleidelijk vorm begon te krijgen.

We waren bij de opening van Locaal 39. We schoven aan bij de fuif van Desafinado. We werden rondgeleid door het pand dat De Zeeuwse Verzekeringen op termijn gaat verlaten. En maakten eindelijk eens kennis met de mooie muzikale wereld van Douwe Eisenga. For Mattia!

Ook stof tot nadenken, in maart. Intrigerend was die lezing van Hans van Tellingen, over de toekomst van stenen winkels. In dat kader is stadspromotie ook nooit ver weg. Maar wat is de toekomst zonder verleden? We duiken ook maar wat graag in al die oude kaarten en de geschiedenis van onze winkels.

Tot slot, in maart, ook het bericht dat ongetwijfeld hét kijkcijferkanon van 2019 was. Dat hele korte berichtje, over IKEA. Dat was een dubbele fop, waar we zelf ook een beetje intuinden. Die vervroegde 1 april-grap ging viraal. Gelukkig konden de meeste mensen er smakelijk om lachen, maar er waren er ook die oprecht teleurgesteld waren dat het een grap bleek te zijn. Of die vonden dat je zulke grappen alleen op 1 april zelf mag maken. Allemaal prima. We genoten ervan.

Gerelateerd:

Wij waren De Stad 2019: Middelburg in januari

Wij waren De Stad 2019: Middelburg in februari

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Meer Meters Met Minder Moeite: op bezoek bij M5 Ligfietsen in Middelburg
Meer Meters Met Minder Moeite: op bezoek bij M5 Ligfietsen in Middelburg

Bewondering. Grote bewondering. Dát is wat we hebben voor het werk van Bram Moens. Toen we afgelopen zomer in Rechtbank Middelburg met hem kennismaakten kregen we al het gevoel dat deze man nog […]

22 dec 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Quizen op extra Koopzondag in Middelburg
Quizen op extra Koopzondag in Middelburg

Tsja, met dit troosteloze weer valt het niet mee om de échte Kerstsfeer te maken maar toch zijn er gelukkig redelijk veel mensen in de stad. Door het weer draait […]

22 dec 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Kerstzingen op de Markt in Middelburg 2019
Kerstzingen op de Markt in Middelburg 2019

Kerstzingen op de Markt in Middelburg, zondagavond 22 december 2019.

22 dec 2019