Geplaatst op 24 december 2019

Wij waren De Stad 2019: Middelburg in mei en juni

Het was niet dat er helemaal niks gebeurde in mei 2019. Er was stof voor 69 items die maand. Maar heel erg spannend was het ook niet bepaald. Veel terugblikken maar vooral ook vooral ook vooruitkijken, naar alles wat ons te wachten stond in juni. Met Danny Vera bijvoorbeeld, die toen nog niet wist wat voor gekte het zou worden bij zijn optreden tijdens de Stadsfeesten Middelburg. Dat optreden was ook een afscheid. Alles gaat nu eenmaal een keer voorbij. Maar dingen komen soms ook terug. Openbare toiletten bijvoorbeeld, en fietsenstallingen. Daar kan een stad toch ook niet zonder?

Juni 2019 was heel andere koek. Al vroeg in de maand waren de Stadsfeesten. Ondanks een verwaaide en verregende aanloop op zaterdag was het voor velen het hoogtepunt van de maand. En terecht, want de zondag was geweldig. En niet alleen door die optredens op de Koningsbrug en bij Hard & Ziel. Door héél de stad was er van alles te doen. Het was super. Dat deden heel veel mensen samen, maar wij maken toch even een speciale buiging voor Berry en Michel, die het geheel samenbrachten. Die overal waren. Die bruggen bouwden. Die gewoon bleven doorgaan. Zulke mensen hebben we nodig in Middelburg. Zó doe je dat!

Maar er was meer, uiteraard. Franklin ging open. Swift werd kampioen. En daar was de eerste editie van Thank Middelburg It’s Friday. En Middelburg VolKoren natuurlijk! We keken overal onze ogen uit, en dan heus niet alleen op feestjes hoor. Bijvoorbeeld ook in fraaie B&B’s, bij Horren.com op het Industrieterrein, of op het dak van de Nieuwe Kerk. Heerlijk.

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/tag/wij-waren-de-stad/

 

 


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg