array(4) {
  [0]=>
  int(14692)
  [1]=>
  int(14693)
  [2]=>
  int(14694)
  [3]=>
  int(14695)
}

Wij waren De Stad: april en mei 2018

Focus optiek en Bos Men Shop heropenden na grote verbouwingen. Het Lokaaltje Middelburg en Olivia’s Soap Story werden geopend. Boutique Hotel The Roosevelt nam afscheid van het restaurant. Delta opende een winkel in de voormalige Bruna in de Lange Delft. De Pagter Interieurs verbouwde en breidde uit.

De gekste dingen in april? Dat vuurwerkincident voor dat Instagramkiekje wellicht? Of dat het die maand al zó warm was dat Buitenbad Middelburg al voor geopend werd verklaard?

En in mei? Er kwamen nieuwe eigenaars in Robuust. Mitchell en Robbie stelden zichzelf voor als de nieuwe eigenaars van Markt21. Inkstone-Middelburg opende aan de Vlasmarkt en The Glamzz Hair & more aan het Damplein. Er was gedonder over de fietsenstalling op het Zusterplein. We hingen rond bij de ontvangst van de laureaten van de Four Freedoms Awards. Zeeuwse Gronden opende een nieuwe dagbesteding in de Simpelhuisstraat. La Vie en Vert Middelburg opende in de Korte Geere, net als De Zeeuwse Broodjes Service. En we mochten de nieuwe appartementen van Hotel Loskade 45 bewonderen.

Ook weer veel nieuwe leden voor de VOM, die we uiteraard allemaal bezochten. Van Expresszo tot Huis van Bloemen. De kar van fietsvisser Matthieu werd gestolen. We gaven met plezier een slinger aan een inzameling voor hem. Dat kwam goed, gelukkig.

En een van de leukste bezoeken? Aan Van Haren in de Lange Delft! We willen graag ook meer aandacht besteden aan de grootwinkelbedrijven van de stad, maar dat is nog niet zo eenvoudig. Vaak mogen we binnen niet eens fotograferen of filmen. Of het mag wel en krijgen we het later bijna aan de stok met een hoofdkantoor in de Randstad. Die dingen gebeuren soms, echt. Maar niet bij van Haren. De openheid van filiaalmanager Ronald Meijer-Smeekes was een verademing. Die houding past bij deze tijd, vinden wij. Je mag toch gewoon trots zijn op je bedrijf, en op je mensen?

Een paar links:

Vuurwerk in april

Vroeg zomer: Buitenbad Middelburg weer geopend

Van Haren Schoenen: al 84 jaar in Middelburg

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Wij waren De Stad: juli 2018
Wij waren De Stad: juli 2018

Verhuizingen, openingen en sluitingen: ook in juli ging dat gewoon allemaal door. Maar het was toch vooral een lome maand. Alles chill. Veel filmpjes ook, bij die 69 berichtjes. Waarover […]

30 dec 2018
Afbeelding #000 voor het verhaal Wij waren De Stad: augustus 2018
Wij waren De Stad: augustus 2018

Werden er spijkers met koppen geslagen in Middelburg, in de oogstmaand? Reken maar! Ruben Boutens werd wereldkampioen indoor karten. Restaurant Peper & Zout in de Lange Noordstraat werd verkocht en […]

30 dec 2018
Afbeelding #000 voor het verhaal Wij waren De Stad: september 2018
Wij waren De Stad: september 2018

September was dik in orde. Een maand om van te smullen zelfs. Het begon met een avondje Zeeuwse Streken, dat afgelopen zomer opende in de Gravenstraat. Met recht een aanwinst. […]

30 dec 2018