Geplaatst op 13 februari 2019

Wij zijn De Actie 2019: de winnaars

Een update van Wij zijn De Actie 2019: alle dozen én de bonus zijn verloot! Maar voordat we de winnaars opsommen gaan we nog even door het stof. Bij de verloting hebben we een foutje gemaakt bij het verdelen van de goodies over de 11 dozen. De twee bonnen van Fromagerie Forianne deden we wél in twee dozen, maar we vergaten dat te noteren. Daarom hebben we deze fijne zaak ook niet vermeld in de berichten van afgelopen week. Forianne Magnus had er alle begrip voor, maar toch….Bij dezen dan alsnog de vermelding! En dus een verrassing voor 2 van de 12 mensen hieronder.

De winnaars van #WijzijnDeActie2019:

– Doos 1: Cas Sharell
– Doos 2: Saskia Sturm-van Helderen
– Doos 3: Diana van der Velde
– Doos 4: Zenith Niro
– Doos 5: Liana Pekaar
– Doos 6: Eline Wouters – Meerman
– Doos 7: Johnny Louwerse
– Doos 8: Edna Krist-Spierings
– Doos 9: Robbert Beenhakkers
– Doos 10: Roosmarijn Strous
– Doos 11: Helena Joosse-Jacobse
– Bonus/Karpet: Lia Picciuca

Alle winnaars van harte gefeliciteerd! We hopen dat jullie heel veel plezier gaan beleven aan al die toffe dozen.

Hoe verder? Wel: jullie kunnen de dozen komen ophalen op donderdag 21 februari, tussen 16.00 en 18.00 in Desafinado Jazz Eetcafe onder de Lange Jan. Als je zelf niet kan mag je natuurlijk ook een vervanger sturen. Dat moet je dan wel even doorgeven. Wij willen die middag graag nog wat foto’s of een filmpje maken, ter afsluiting, uiteraard alleen als de winnaars dat zelf ook goed vinden. We krijgen ook nog een drankje van het huis, begrepen we. Super toch?

Tot slot nog een mededeling voor de ondernemers waarmee de inzamelafspraken anders liepen dan gepland (zo geeft Rondvaart Middelburg alle winnaars ook nog vrijkaartjes): jullie zijn van harte welkom om eventuele geschenken die dag nog naar Desafinado te komen brengen. Wel voor 16.00 uur dan graag!

Nogmaals bedankt allemaal. Wij zijn De Stad!


Delen op