Geplaatst op 21 december 2018

Wij zijn De Actie, deel 2. Gaan we er weer voor?

Als het gaat om leuke en verbindende dingen in Middelburg zijn we nergens te beroerd voor. Tegelijkertijd vinden we ook dat je spontane dingen niet te veel moet uitmelken. Daarom twijfelen we. En daarom graag jullie mening. In 2017 hadden we eerst de M800 Horeca Battle. Dat werd een prachtig dingetje, waar veel deelnemers én bezoekers van genoten.

Een maand later ontstond -behoorlijk spontaan- ‘Wij zijn de actie‘, om te vieren dat Wij zijn De Stad – Middelburg 10.000 volgers had. Daar deden toen 160 Middelburgse winkels aan mee. 15 verhuisdozen, ook al voor niks, vol mooie spullen en bonnen waren het resultaat. Zie de links onderaan.

Onze vraag nu is: zouden we ‘Wij zijn de actie’ nog eens moeten doen? We kregen er in de loop van de tijd best veel vragen over. In Goes werd de actie ooit overgenomen. Daar had men er onlangs weer succes mee (zie www.internetbode.nl/reader/21907/71737/goes-pakt-voor-de-tweede-keer-uit-actie-stichting-goes-binnenstad-in-decembermaand-slaat-aan).

Wat denken jullie? Als er meer dan 25 Middelburgse ondernemers positief reageren (en dus meedoen met een gratis item of dienst) pakken we de handschoen weer gewoon op hoor. Iedereen is dol op kadootjes tenslotte en voor winkels is het ook een buitenkansje om leuk voor de dag te komen. Of is het een saaie herhaling van zetten?

Roept u maar!

Een paar berichten van zomer 2017:

wijzijndestad.com/verhalen/wij-zijn-de-stad-een-oproep-aan-middelburgse-ondernemers-en-organisaties/

wijzijndestad.com/verhalen/de-winnaars-van-wijzijndeactie-middelburg-in-hotel-loskade-45/

wijzijndestad.com/verhalen/wijzijndeactie-ondernemers-van-middelburg-bedankt/


Delen op