array(7) {
 [0]=>
 int(8749)
 [1]=>
 int(8750)
 [2]=>
 int(8751)
 [3]=>
 int(8752)
 [4]=>
 int(8753)
 [5]=>
 int(8754)
 [6]=>
 int(8755)
}

Wij zijn De Actie Middelburg 2020: gaan we het weer doen?

Gaan we het weer doen, ondernemers van Middelburg? Gaan we weer voor het weggeven/verloten van 11 dozen vol prachtige goodies?

 

De tweede editie van “Wij zijn De Actie” precies een jaar geleden, was net zo’n groot succes als die van de zomer van 2017. In die twee weggeefacties van Wij zijn De Stad – Middelburg gaven in totaal zo’n 300 Middelburgse ondernemers toffe, leuke en mooie spullen en diensten weg aan de volgers van het platform. Van tegoedbonnen voor diners en gratis behandelingen, tot speelgoed en hippe woonaccessoires.

 

Het leuke van de actie is dat iederéén er iets aan heeft. De volgers van de stad maken kans op prachtige prijzen en reageren dan ook massaal. Ondernemers worden in het zonnetje gezet. Het is mooie reclame. Vorig jaar bereikten de berichten op Facebook alleen al 381.000 mensen. Er waren 31.600 reacties, opmerkingen en deelacties.

 

Wij willen er graag weer voor gaan. We hebben tenslotte nog van alles te vieren, van het vijfjarig bestaan van Wij zijn De Stad tot de 16.000e volger. Daarom zullen we zelf ook iets ludieks weggeven.

 

Het gaat door als er minimaal 25 ondernemers meedoen. Winkels en andere bedrijven die belangstelling hebben kunnen even een berichtje sturen, via welk platform dan ook. Je mag zelf weten wat je weggeeft, maar bedenk wel dat hoe mooier het geschenk: hoe groter de aandacht en waardering. Over een paar weken prikken we dan een datum waarop we alle goodies op zullen halen en verdelen over de te verloten dozen.

 

De eerste toezegging hebben we in ieder geval al. Begin deze week spraken we Ankie Meijer van Caljouw Rademaker Verhuizingen. Zij stelde vorig jaar een hele dag een verhuiswagen met chauffeur beschikbaar. Goud. “Dat doe ik dit jaar weer hoor, als jullie ervoor gaan.” Dát gaf ons net het zetje. Als er dan ook weer een café is waar we de prijzen mogen uitreiken onder het genot van een gratis drankje, dan zou dat ook super zijn. Vorig jaar was Desafinado Jazz Eetcafe zo royaal.

 

Doen jullie weer mee? Laat het ons dan weten.

 

Wij zijn De Stad! Wij zijn De Actie!

 

Uit de archieven:

 

https://wijzijndestad.com/verhalen/maar-dan-heb-je-ook-wat/

 

https://wijzijndestad.com/verhalen/wij-zijn-de-actie-2019-alle-winnaars-in-cafe-desafinado/

 

https://wijzijndestad.com/verhalen/wijzijndeactie2019-het-verdelen-van-de-goodies/

 

https://wijzijndestad.com/verhalen/wijzijndeactie-ondernemers-van-middelburg-bedankt/

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Middelburg toen, de details
Middelburg toen, de details

Soms roepen we dat we ‘even gaan zoemen’. Dan doelen we op rusten, liggen, chillen, een bosuiltje knappen. Dat soort dingen. We roepen ook wel eens dat we ‘even gaan […]

18 jan 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Update #WijzijnDeActie2020: de eerste 53 ondernemers zijn aangemeld
Update #WijzijnDeActie2020: de eerste 53 ondernemers zijn aangemeld

De eerste update over #WijzijnDeActie2020. De weggeefactie gaat definitief door! Na de eerste oproep zijn er inmiddels 53 ondernemers die zich hebben aangemeld. Dat is een veelbelovende start! En bedenk: […]

18 jan 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Een nieuw café in de Vlasmarkt in Middelburg, vanaf 1 april
Een nieuw café in de Vlasmarkt in Middelburg, vanaf 1 april

Een half nieuwtje: telt dat ook? Wij vinden van wel! Na de sluiting van Café Ut Babbelaertje, eind december, was er behoorlijk wat geroezemoes over de bestemming van het pand […]

19 jan 2020