array(3) {
  [0]=>
  int(19038)
  [1]=>
  int(19039)
  [2]=>
  int(19040)
}

Wij zijn De Evenementen! Toch?

Wij zijn de evenementen! Toch?

De agenda voor Middelburg is een stuk rustiger dan die van vorig jaar. Dat komt natuurlijk ook omdat we toen Middelburg 800 jaar vierden, maar ook omdat er de nodige verschuivingen zijn binnen de organisaties die evenementen organiseren.

Nu hebben wij beslist niet de ambitie om evenementen te gaan organiseren, maar we krijgen wel regelmatig vragen en opmerkingen over vorig jaar, toen we spontaan #WijzijnDeActie organiseerden en eerder, samen met Helen Bihi-Zenou de M800 Horeca Battle. Dat was gewoon geinig en verbindend.

We hebben er nog eens over nagedacht, maar we vallen niet graag in herhaling. Wat dan te doen, zonder dat het een heel traject wordt met vergaderingen en andere flauwekul? Welnu: we zitten zelf te denken aan een soort van evenementendag in Middelburg, later dit jaar, waar alle volgers van Wij zijn De Stad – Middelburg aan deel kunnen nemen. De uitdaging zou zijn dan zijn om alle ondernemers die dingen organiseren in de stad te vragen die dag dan hun werk en middelen beschikbaar te stellen. Waar we dan aan denken? Nou, aan activiteiten en organisaties als Rondvaart Middelburg, de Middelburgse Stegentochten, Sinister Zeeland, Het Stadse LIJV, Escape Room Zeeland en Kamer 51, de spellen van De Burcht, Bootcamp Club Fitter Middelburg, de speeltjes van Vita Event, Runderground, vissen met bd store, en zo nog veel meer. Dat dan uiteraard in combinatie met een sliert Middelburgse horecabedrijven die aan willen haken, bureau’s als Zuidwest 10 die het willen filmen: you name it.

Over de precieze vorm van zoiets hebben we nog niet nagedacht en over de ellende die we hier mogelijk mee op de hals halen evenmin, maar om te beginnen willen we eens polsen of hier animo voor zou zijn. Mensen of bedrijven die hier wel iets in zin nodigen we van harte uit om op onze Facebookpagina te reageren (of via de mail, vooruit). Als er voldoende reacties zijn zullen we er eens wat serieuzer over na gaan denken. Wie biedt?

#WijzijnHetEvenement

Gerelateerd:

https://wijzijndestad.com/tag/wij-zijn-de-actie/

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Het Archief is De Stad 5: Maaike Doorenbos over de brieven van Willem de Beveren
Het Archief is De Stad 5: Maaike Doorenbos over de brieven van Willem de Beveren

“Mijn lieve dochter, ach! mijn dochter is een lijk!” In 1811 rouwt Middelburger Willem Arnout de Beveren om de veel te vroege dood van zijn dochter Sara. Mensen zouden nu […]

8 mei 2018
Afbeelding #000 voor het verhaal 12  x de achterkant van De Stad
12 x de achterkant van De Stad

Twaalf keer de achterkant van De Stad! Herken jij alle locaties? #DeAchterkantvanDeStad #Middelburg

8 mei 2018
Afbeelding #000 voor het verhaal Tattoo- en piercingstudio Inkstone geopend aan de Vlasmarkt in Middelburg
Tattoo- en piercingstudio Inkstone geopend aan de Vlasmarkt in Middelburg

Vandaag is Tattoo- en piercingstudio Inkstone-Middelburg geopend aan Vlasmarkt 12. Een mooi moment voor ons om persoonlijk kennis te maken met eigenaar Zacharia. Hij ging net verder aan een tattoo […]

8 mei 2018