array(1) {
  [0]=>
  int(38088)
}

Wij zijn De Stad! Een oproep aan Middelburgse ondernemers en organisaties

Een oproep aan alle ondernemers en organisaties in Middelburg:

Als het blijft gaan zoals het nu gaat zal de pagina Wij zijn De Stad – Middelburg binnenkort het 10.000e duimpje krijgen. Dat vinden we nogal wat. Bij het eerste bakje koffie van vandaag bedachten we dat het wel tof zou zijn om straks stil te staan bij die mijlpaal door mooie dingen te verloten onder alle volgers/likers van de pagina, en dan ook echt dingen die er toe doen.

Zou het niet prachtig zijn als we dat zouden kunnen doen in samenwerking met jullie allemaal? Als iedereen gratis een product of dienst beschikbaar stelt krijg je goodiebags die te groot zijn om door één persoon getild te worden.

We hebben geen flauw idee of hier animo voor is, maar het valt te proberen, toch? Het hoeft natuurlijk helemaal niet veel te kosten. Je mag best een mooie merkjas weggeven, maar een reep chocolade, een paar gratis biertjes, of een lekkere daghap is ook welkom. Of toegangskaartjes tot een festival, een strijkijzer, of van die geinige Zeeuwse Knop-oorbellen. Een rondleiding, een massage of een zak fruit? Ook mooi!

Wil je meedoen? Reageer dan even onder het bericht op Facebook (of stuur ons een mailtje), dan kijken wij of er iets moois van valt te maken. Bij de verlotingen worden alle deelnemende ondernemers uiteraard door ons vermeld!

Wij zijn De Stad!

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Preview Façade 2017 Middelburg, 2 juli 2017
Preview Façade 2017 Middelburg, 2 juli 2017

  Op 14 juli a.s. wordt Façade 2017 geopend in Middelburg. Het thema van deze editie is ‘Face your freedom’. De route is nog niet compleet, maar deze miezermorgen zagen […]

2 jul 2017
Afbeelding #000 voor het verhaal Wij zijn De Kampioen
Wij zijn De Kampioen

Hey, we staan weer in De Kampioen 🙂 #wijzijndetweet

2 jul 2017
Afbeelding #000 voor het verhaal Adverteren voor Vlissingen…in Middelburg
Adverteren voor Vlissingen…in Middelburg

Adverteren voor Vlissingen? Dat doe je maar het beste in Middelburg ?

2 jul 2017