Geplaatst op 03 oktober 2019

Wij zijn het Kerstpakket! Een bericht voor ondernemers in Middelburg

Wij zijn het Kerstpakket! Een bericht voor ondernemers.

Net als vorig jaar delen wij hier graag het bericht van de Vereniging Ondernemers Middelburg, dat bedoeld is voor álle ondernemers in de stad. Omdat het gewoon een mooie stimulans is voor de lokale middenstand. Doe jij ook mee, met jouw onderneming? We citeren:

Sommige bedrijven gaan direct na de zomervakantie nadenken over welk Kerstgeschenk ze gaan geven aan hun medewerkers om ze te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar en anderen regelen het in november.

Wordt het een kist wijn, een gevarieerd levensmiddelen pakket of bijvoorbeeld een cadeaubon.
Sinds een paar jaar voorziet en ontzorgt de Vereniging Ondernemers Middelburg bedrijven hierbij. De VOM heeft een systeem met cadeaumunten ontwikkeld die u aan uw medewerkers kan overhandigen als kerstattentie.

Deze munten zijn inwisselbaar bij alle leden van de VOM. Zo bent u er zeker van dat iedereen een passende attentie kan aanschaffen.
Met de partners waarmee we alle enkele jaren dit doen krijgen we ieder jaar weer positieve reacties.

Hoe werkt het? U kunt zelf kiezen hoeveel munten er per werknemer wordt aangeschaft. De waarde van iedere munt is €5,-.
Uw werknemer ontvangt bij de munten een overzicht met alle deelnemende bedrijven. Dit zijn er op dit moment ongeveer 180.

De munten zijn in te leveren tot en met 29 februari 2020.
Voor u als bedrijf geen lastige keuze meer wat het kerstgeschenk gaat worden en de ontvanger kan een cadeau uitkiezen wat hij of zij leuk vindt. En… we stimuleren de lokale economie!

Mocht u nog vragen hebben of Kerstgeschenken willen bestellen, dan kunt u contact opnemen met Louise Van’t Hof-van Keulen, via 06-41870691 of secretaris@ondernemersmiddelburg.nl

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/vrolijke-gezichten-op-de-ontmoetingsdag-middelburg-2017/

wijzijndestad.com/verhalen/wij-zijn-het-kerstpakket-is-dat-ook-iets-voor-jouw-medewerkers/

wijzijndestad.com/verhalen/over-de-ontmoetingsdag-2017-en-andere-dingen-waar-de-vom-bij-betrokken-is/


Delen op