Geplaatst op 20 november 2018

Wij zijn het Kerstpakket! Is dat ook iets voor jouw medewerkers?

Weten jullie het nog van vorig jaar december? In het kader van de grote ontmoetingsdag van Arduin, Orionis en Zorgstroom werd samen met de Vereniging Ondernemers Middelburg (VOM) en Stichting Evenementen Middelburg de actie ‘Wij zijn het Kerstpakket’ gehouden. Mensen krijgen daarbij Kerstpakketen in de vorm van munten, die kunnen worden besteed bij die winkels in Middelburg centrum die zijn aangesloten bij de VOM.

Het goede nieuws is dat andere ondernemers of bedrijven deze kerstpakketten vanaf dit jaar ook kunnen schenken aan hun medewerkers! Hoe werkt dat?
Je kunt zelf kiezen hoeveel munten er per werknemer wordt aangeschaft. De waarde van iedere munt is €5,-.
Je werknemer ontvangt bij de munten een boekje met alle deelnemende bedrijven. Dit zijn er op dit moment ongeveer 120. De munten zijn in te leveren tot en met 31 januari 2019.

Voor jou als bedrijf geen lastige keuze meer wat het kerstgeschenk gaat worden, en de ontvanger kan een cadeau uitkiezen dat hij of zij leuk vindt. En… we stimuleren de lokale economie ook meteen! Prachtig toch?

Bedrijven die mee willen doen kunnen dat doorgeven via
kerstactie@ondernemersmiddelburg.nl Eventueel hebben we ook een telefoonnummer van de contactpersoon. Als dat je voorkeur heeft kun je ons even een berichtje sturen.

Oh, en voor we het vergeten: de organisatie zoekt voor de ontmoetingsdag, op 14 december, ook nog twee mensen die Kerstman en kerstvrouw willen spelen die dag, op vrijwillige basis. Iemand? Het is van 10.00 tot 20.00 uur, steeds afgewisseld met een ander duo. De kleding wordt geregeld.

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/wij-zijn-het-kerstpakket/

wijzijndestad.com/verhalen/over-de-ontmoetingsdag-2017-en-andere-dingen-waar-de-vom-bij-betrokken-is/

wijzijndestad.com/verhalen/vrolijke-gezichten-op-de-ontmoetingsdag-middelburg-2017/


Delen op