array(1) {
  [0]=>
  int(15511)
}

Wij zijn het Kerstpakket! Is dat ook iets voor jouw medewerkers?

Weten jullie het nog van vorig jaar december? In het kader van de grote ontmoetingsdag van Arduin, Orionis en Zorgstroom werd samen met de Vereniging Ondernemers Middelburg (VOM) en Stichting Evenementen Middelburg de actie ‘Wij zijn het Kerstpakket’ gehouden. Mensen krijgen daarbij Kerstpakketen in de vorm van munten, die kunnen worden besteed bij die winkels in Middelburg centrum die zijn aangesloten bij de VOM.

Het goede nieuws is dat andere ondernemers of bedrijven deze kerstpakketten vanaf dit jaar ook kunnen schenken aan hun medewerkers! Hoe werkt dat?
Je kunt zelf kiezen hoeveel munten er per werknemer wordt aangeschaft. De waarde van iedere munt is €5,-.
Je werknemer ontvangt bij de munten een boekje met alle deelnemende bedrijven. Dit zijn er op dit moment ongeveer 120. De munten zijn in te leveren tot en met 31 januari 2019.

Voor jou als bedrijf geen lastige keuze meer wat het kerstgeschenk gaat worden, en de ontvanger kan een cadeau uitkiezen dat hij of zij leuk vindt. En… we stimuleren de lokale economie ook meteen! Prachtig toch?

Bedrijven die mee willen doen kunnen dat doorgeven via
kerstactie@ondernemersmiddelburg.nl Eventueel hebben we ook een telefoonnummer van de contactpersoon. Als dat je voorkeur heeft kun je ons even een berichtje sturen.

Oh, en voor we het vergeten: de organisatie zoekt voor de ontmoetingsdag, op 14 december, ook nog twee mensen die Kerstman en kerstvrouw willen spelen die dag, op vrijwillige basis. Iemand? Het is van 10.00 tot 20.00 uur, steeds afgewisseld met een ander duo. De kleding wordt geregeld.

Gerelateerd:

Wij zijn Het Kerstpakket!

Over de Ontmoetingsdag 2017 en andere dingen waar de VOM bij betrokken is

Vrolijke gezichten op de Ontmoetingsdag Middelburg 2017

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Kakabovfontein weer even uitgepiest
Kakabovfontein weer even uitgepiest

Toen het nog maar net was gebeurd rolden de eerste appjes al bij ons binnen. De fontein van Ilya en Emilia Kakabov, die sinds deze zomer weer voor het stadhuis […]

21 nov 2018
Afbeelding #000 voor het verhaal Vastgoed in Middelburg centrum: een en al beweging
Vastgoed in Middelburg centrum: een en al beweging

Jeetje mensen, wat gebeurt er weer veel op vastgoedgebied in Middelburg centrum. Bij Schulting & Partners, makelaars we dat zowel Langeviele 63 (voorheen Kleurenfestijn) als Lange Geere 2B (nu nog […]

21 nov 2018
Afbeelding #000 voor het verhaal Gefopt! Met de groetjes uit Middelburg
Gefopt! Met de groetjes uit Middelburg

Nou, nog een keertje over Havendorp. Dan is het klaar hoor. Maar het verhaal kreeg nog een staartje waar we zelf ook hartelijk om konden lachen. Voor Dicky Wattimena kochten we maandag een […]

21 nov 2018