array(1) {
  [0]=>
  int(29327)
}

Wijkteam Binnenstad Middelburg: een nieuwe site en Facebookpagina

Positieve ontwikkelingen rondom Wijkteam Binnenstad. Het wijkteam bestaat al langer, maar was digitaal nog wat minder actief. Daar komt verandering in! Er is nu een Facebookpagina én een vernieuwde website:

http://www.wijkteambinnenstad.nl

Om het geheugen op te frissen een passage over het werk van het wijkteam:

“Het wijkteam is er voor en namens de bewoners en onderhoudt samen met de wijkmanager het contact tussen wijkbewoners en de gemeente Middelburg. Het team overlegt ongeveer 1x per maand, bij dringende zaken vaker, over alles wat met het welzijn van u als bewoner van de binnenstad te maken heeft. Tweemaal per jaar is er een uitgebreider overleg en zijn alle wijkbewoners welkom bij de wijktafel in de schouwburg. Deze wijktafels worden op tijd aangekondigd. Lees verder op deze website wat wij als wijkteam voor u kunnen betekenen.”

Als je in de stad woont is het Wijkteam het volgen zonder meer de moeite waard. Als Facebook je ding niet is kun je je ook abonneren op de nieuwsbrief.

Tags

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Ben is De Stad
Ben is De Stad

Uit de serie ‘Stadsgezichten’, van Ton Stanowicki: Ben Vriesman. Met Ben hebben we al heel vaak zitten bomen over alles wat er gebeurt en gebeurde in Middelburg. Da’s altijd gezellig, […]

6 dec 2015
Afbeelding #000 voor het verhaal Koopzondag Middelburg, 6 december 2015
Koopzondag Middelburg, 6 december 2015

Sinterklaas is nog maar net voorbij maar vandaag is het gewoon de reguliere koopzondag van december. Met uiteraard ook weer de Kunst en Cultuurroute Middelburg, de ijsbaan van Zeeland houdt […]

6 dec 2015
Afbeelding #000 voor het verhaal Middelburg schapenstad
Middelburg schapenstad

Van Middelburg naar Gapinge, 7 december 2015 Met dank aan Leonore Franse voor de foto!

7 dec 2015