Geplaatst op 10 augustus 2017

#wijzijndeactie: Ondernemers van Middelburg, bedankt!

Lekker om af te vinken, die #wijzijndeactie. Maar er resten ons nog twee dingen. Het eerste is het bedanken van alle ondernemers die meededen of mee wilden doen aan deze spontane actie. Dat werden er uiteindelijk een stuk of 160. Waanzinnig! Het was leuk om jullie weer even allemaal te zien en namens alle winnaars danken we jullie voor de bijdragen, groot en klein. Mooie verbinding, mooie samenwerking, mooie promotie. Bedankt allemaal! Jullie zijn De Stad!

Een extra woord van dank gaat naar het team van Hotel & brasserie Loskade 45 waar we gewoon in- en uit mochten lopen en alles mochten stallen. Daar was ook het thuisfront heel tevreden over 🙂

En dat tweede ding dan? Welnu: we proberen zaterdag de winnaars allemaal te ontvangen in het hotel, en maken dan nog een paar laatste kiekjes. Dan is het echt helemaal afgerond.

Mocht je niet in dit filmpje zitten, wees dan niet verdrietig: dat ligt dan aan onze slordigheid. En dat muziekje is ook lousy, maar wel rechtenvrij. Dan gaat Facebook hopelijk niet zeuren.

Nogmaals bedankt allemaal. Het was een bijzondere maand! Wij zijn De Actie!

Muziek: Julia, van Jahzzar


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg