array(4) {
  [0]=>
  int(12497)
  [1]=>
  int(12498)
  [2]=>
  int(12499)
  [3]=>
  int(12500)
}

Wim en Silvia Koning: de nieuwe eigenaars van B&B Montancourt Middelburg

In november 2015 waren we op bezoek in het pand aan Rouaansekaai 21, waar Cor en Marijke Geluk toen net Bed & Breakfast Montancourt Middelburg hadden geopend. Een geweldig mooi pand, op een prachtige plek.

We spraken het stel daarna nooit meer en waren daarom best verbaasd toen we twee maanden geleden in de groep Middelburg (Zeeland) een bericht tegenkwamen van Silvia Koning, die schreef dat ze samen met haar man Wim en de kinderen naar Middelburg zouden gaan verhuizen…om daar Montantcourt voort te zetten.

Dinsdag zijn we op bezoek geweest bij het stel, om kennis te maken. We zaten meteen zo lekker te beppen dat we ruim een uur bleven hangen. Het pand kenden we natuurlijk al, maar we vonden het toch heel tof om het nog eens te zien, nu met de inrichting van de nieuwe bewoners.

We leerden ook dat Silvia achter de nog vrij nieuwe Instagram-account ‘De Straatfotograaf’ zit en dat we meer over haar andere kunst kunnen vinden op de website She is online Lifestyle Guide. Daar komen we later ongetwijfeld nog eens op terug. Voor nu heten we Wim en Silvia van harte welkom in Middelburg.

Ze hebben het gevoel dat ze hier al járen wonen en ze vinden het opmerkelijk hoe open en vriendelijk de Zeeuwen zijn. Dat horen we graag natuurlijk!

Meer:

https://wijzijndestad.com/verhalen/nieuw-in-middelburg-bb-montancourt/

https://sheisonlinelifestyleguide.com/

https://www.instagram.com/de_straatfotograaf/

https://www.booking.com/hotel/nl/b-amp-b-montancourt-middelburg.nl.html

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Shop for Geek opent eerste Nederlandse winkel...in Middelburg
Shop for Geek opent eerste Nederlandse winkel…in Middelburg

Oh, wat een leuk nieuwtje is dit! Shop For Geek komt naar Middelburg! Ergens halverwege juni wordt aan Nieuwe Burg 13 (voorheen De Style Boutique) de eerste Nederlandse winkel van […]

18 mei 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Michel van de Linde over Stadsfeesten Middelburg 2019
Michel van de Linde over Stadsfeesten Middelburg 2019

Over drie weken beginnen de Stadsfeesten Middelburg! Nu overal de posters en flyers beginnen op te duiken wordt het tijd om er hier ook ook eens wat meer over te […]

18 mei 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal In beeld: Vrijwilligersmarkt Middelburg 2019
In beeld: Vrijwilligersmarkt Middelburg 2019

Het kan niet vaak genoeg geroepen worden: vrijwilligers maken en zijn De Stad! Vandaag zijn er ongeveer 50 vrijwilligersorganisaties aanwezig op de Markt om zichzelf te presenteren. Van het Rode […]

18 mei 2019