Geplaatst op 17 mei 2019

Wim en Silvia Koning: de nieuwe eigenaars van B&B Montancourt Middelburg

In november 2015 waren we op bezoek in het pand aan Rouaansekaai 21, waar Cor en Marijke Geluk toen net Bed & Breakfast Montancourt Middelburg hadden geopend. Een geweldig mooi pand, op een prachtige plek.

We spraken het stel daarna nooit meer en waren daarom best verbaasd toen we twee maanden geleden in de groep Middelburg (Zeeland) een bericht tegenkwamen van Silvia Koning, die schreef dat ze samen met haar man Wim en de kinderen naar Middelburg zouden gaan verhuizen…om daar Montantcourt voort te zetten.

Dinsdag zijn we op bezoek geweest bij het stel, om kennis te maken. We zaten meteen zo lekker te beppen dat we ruim een uur bleven hangen. Het pand kenden we natuurlijk al, maar we vonden het toch heel tof om het nog eens te zien, nu met de inrichting van de nieuwe bewoners.

We leerden ook dat Silvia achter de nog vrij nieuwe Instagram-account ‘De Straatfotograaf’ zit en dat we meer over haar andere kunst kunnen vinden op de website She is online Lifestyle Guide. Daar komen we later ongetwijfeld nog eens op terug. Voor nu heten we Wim en Silvia van harte welkom in Middelburg.

Ze hebben het gevoel dat ze hier al járen wonen en ze vinden het opmerkelijk hoe open en vriendelijk de Zeeuwen zijn. Dat horen we graag natuurlijk!

Meer:

wijzijndestad.com/verhalen/nieuw-in-middelburg-bb-montancourt/

sheisonlinelifestyleguide.com/

www.instagram.com/de_straatfotograaf/

www.booking.com/hotel/nl/b-amp-b-montancourt-middelburg.nl.html


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg