Geplaatst op 27 maart 2017

Win kaartjes voor Springstof in De Spot

Kijk, dat is nou ook wel eens leuk om te doen als ouders: meegaan met je kinderen naar een tof festival. De Spot organiseert a.s. zondag Springstof: het kinderfestival van De Spot ft. Hippe Gasten en wij mogen 2 x 2 gratis kaartjes weggeven! Als je reageert onder dit bericht, of als je het bericht deelt, maak je kans om ze te winnen.

Maar wat is Springstof dan precies? Van de evenementenpagina:

“De allereerste editie van het allerleukste festival voor kinderen van 4 t/m 12 jaar: Springstof. Kinderen zijn de baas op dit vrolijke muziekfestival met een heel tof optreden van Hippe Gasten, creatieve workshops, rondleidingen door het poppodium, een disco en lekkere hapjes en drankjes. Oké, je ouders mogen ook mee. Springstof is super cool, heel gezellig en vooral te gek voor de zondag. De Spot wordt omgetoverd tot een speeltuin voor alle leeftijden, waar muziek uit alle hoeken en gaten klinkt, je zelf een hoop kunt beleven en bovenal waar je gewoon heel graag bij wilt zijn.

Bij ontvangst ervaar je al de echte festivalsfeer. Je krijgt namelijk een festivalbandje en een lekker welkomstdrankje. Hierna krijg je in kleine groepen een rondleiding door De Spot, waar je álles te zien krijgt. Je ontmoet de werknemers van De Spot, ziet hoe de techniek werkt en neemt zelfs een kijkje backstage in de kleedkamers!

Hierna draait de DJ de beste platen van dit moment, van K3 tot Martin Garrix, van Madonna tot Beyonce en van Broederliefde tot Twenty One Pilots. Trek je dansmoves uit de kast en feest lekker mee. In de tussentijd kun je je eigen muziekinstrument maken, jezelf laten schminken en nog veel meer!

Hoofdact Hippe Gasten zorgt met scheurende gitaren en beukende drums voor een weergaloos kinderconcert waar stilstaan geen optie is. Piet met de leren jas, opa met de witte pet, de kwajongen van hiernaast, Jan met de korte achternaam: Hippe Gasten is voor iedereen zo flexibel als Barbapapa.

Na het optreden is er een meet & greet plus een mini-workshop muziekinstrumenten verzorgt door de echte rockers.”

De entree voor kinderen is €5,- p.p.
Ouders zijn gratis!

www.facebook.com/events/1743855655928183/


Delen op