Geplaatst op 27 oktober 2019

Winactie: 5 weken 11×2 diners of lunches bij Middelburgse restaurants

Mmmmm! Ja! Het is zover mensen! Vandaag starten we de grote culinaire verloting, namens twaalf Middelburgse restaurants (en andere eetgelegenheden) die op maandag zijn geopend. Dat doen we om de maandag te vieren, als dag met potentie, als dag die steeds drukker wordt. En om de zaken die op die dag geopend zijn in het zonnetje te zetten natuurlijk.

Welke zaken doen mee? Deze: De Gouden BockLa Piccola Italia MiddelburgBrasserie Sir FranklinSilvy’s gusti e sapori (Trattoria), Restaurant BasaltBrasserie1600De Gespleten ArentThe Tosti ClubSpare Rib Express Middelburg, Restaurant PackhuysZeeuwse Streken en de Smaaktuin van GroenRijk Middelburg.

Wat kun je winnen?
Een overheerlijk diner, of een lunch voor twee personen!

Hoe gaat het in z’n werk?
Vanaf vandaag zullen we hier vijf keer, binnen vijf weken, een loting starten. Als je reageert onder het bericht (op Facebook of op Instagram) doe je automatisch mee en maak je kans op een etentje bij een van de deelnemende zaken.

Je kunt niet kiezen, want dat wordt het loten te complex, maar geloof ons: de etentjes zijn overal zeer de moeite waard. Per trekking (drie dagen na plaatsing) zijn er dus elf winnaars van ‘een tweetje’, bij deze eerste trekking zelfs twaalf! De winnaars kunnen hun prijs binnen drie maanden verzilveren, uiteraard wel op een maandag. Dat is nu eenmaal het thema.

We wensen iedereen veel succes!

Zie ook:

wijzijndestad.com/verhalen/oproep-actie-de-middelburgse-horeca-op-maandag/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg