Geplaatst op 13 december 2018

Winterweekend: de agenda voor Middelburg 13-16 december 2018

Het belooft een mooi Middelburgs winterweekend te worden! Check: wijzijndestad.com/agenda/.

De twee grote evenementen zijn natuurlijk de jaarlijkse ontmoetingsdag op en rondom de Markt, morgen, en het Winterbierfestival Middelburg, morgen en zaterdag op het Damplein. Van de ontmoetingsdag doen we morgen verslag, over het bierfestival laten we ons vanmiddag nog een beetje bijpraten door de organisatie.

Maar er is nog veel meer. Diverse exposities, meezingen in Die Lange en foute kersttruien BBQ bij De Zaak. Er kan gedanst worden in Schutters en bij Seventy en er is livemuziek in Kaffee ’t Hof, Ut Babbelaertje, Le Penseur, De Drvkkery, De Spot, Bar American en De Vleeshal. Nog meer optredens? Ook de Schouwburg en concertzaal staan op de agenda.

Er is ook nog een kerstspel in de Kloostergangen en de IJstijdspektakeldag op de IJsbaan. Verder ook nog spelletjesmiddag en quizzen en weer een editie van Stegen en Wijnen. Zondag is er ook nog eens een extra koopzondag, al gebiedt de eerlijkheid te zeggen dat lang niet alle winkels meedoen die dag.

Maar hoe dan ook: een heerlijk weekend om te genieten van al dat moois en lekkers, in blokhutten of tenten, of in zaken die het juist bij de knusheid van de eigen zaak houden. Voor ieder wat wils. Veel plezier!

wijzijndestad.com/agenda/

Foto: hoelahoepen op de Markt in Middelburg, 1958. Bron: Beeldbank Zeeland ZB Planbureau en Bibliotheek van Zeeland.


Delen op