Geplaatst op 30 augustus 2019

Wisselweekend! De Middelburgse agenda van 30-01 t/m 01-09 2019

Dag augustus! Hallo september! Het belooft een zonnig en gezellig overgangsweekend te worden met veel leuke evenementen in de stadsagenda. Het overzicht kun je bekijken op wijzijndestad.com/agenda/. Een greep:

Veel Zeeland Nazomerfestival natuurlijk. Met muziek, picknick en dans op het Abdijplein, lunchgesprekken in De Drvkkery en Wie is bang in Schouwburg Middelburg. Je leest er alles over op de pagina van ZNF!

Nog meer livemuziek in Kaffee ’t Hof (The Sex Organs en Those who didn’t) en Cafe ut babbelaertje (NoPoint), Catchy BACK 2 School voor scholieren in Café Schuttershof, Le Ravage bij Café Le Penseur en zondag Douwe Bob in Hard en Ziel.

Op de eerste zondag van de maand is het weer koopzondag en Kunst en Cultuurroute Middelburg, met openingen van diverse exposities. Bij Biercafe De Vliegende Hollander is die dag een proeverij in Italiaanse sferen.

Ook tof: Plein 1940 Culinair, op zaterdag en zondag met veel lekker eten en drinken én livemuziek. Beide dagen van 14.00 tot 20.00 uur.

Vanavond organiseert Zeeuwse Connectie de Zeeuwse Connectie-Borrel voor Import-Zeeuwen & Boomerang Zeeuwen, in Boutique Hotel Sir Franklin

Bij Volkssterrenwacht Philippus Lansbergen & Hans Lipperhey Museum, tot slot, weer een editie van Zeeuwse Zonnige Zomeravonden.

Kortom: genoeg te kiezen! Veel plezier allemaal!

wijzijndestad.com/agenda/


Delen op