Geplaatst op 08 oktober 2018

Woonatelier De Lange Jan van het Hofje Onder Den Toren naar de Nieuwe Burg

Voor ons komt het niet helemaal als een verrassing maar er waren tot gisteren nog te veel onzekerheden om er iets over te kunnen zeggen. Nu niet meer: Manuelle Meijaard gaat verhuizen met haar winkel Decorette Woonatelier De Lange Jan, die nu nog is gevestigd op de hoek van de Nieuwe Kerkgang en het Hofje Onder Den Toren.

De winkel verhuist naar Nieuwe Burg 33-37, waar voorheen Studio Blique zat en momenteel de tijdelijke winkel van Arjen de Pagter en Caroline.

Manuelle is de nieuwe eigenaresse per 1 december en zal voor de heropening van de zaak uiteraard eerst nog grondig gaan verbouwen en herinrichten. Daar zijn ongeveer twee maanden voor nodig.

Over het waarom van de verhuizing kunnen we in dit stadium nog niet veel kwijt, maar Manuelle doet dat natuurlijk niet zomaar. We weten evenmin wat de plannen zijn van Eetkamer Likkepot. Dat horen we binnenkort allemaal wel.

We hebben een vermoeden wat de nieuwe bestemming van Manuelles deel van het Hofje zal worden, maar ook dat houden we even in het midden totdat we het zeker weten. Manuelle gaat verhuizen, dat staat vast. We wensen haar veel succes met dit grote project!

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/op-bezoek-bij-woonatelier-de-lange-jan/

wijzijndestad.com/verhalen/welkom-bij-de-vom-manuelle-meijaard/

wijzijndestad.com/verhalen/deel-hofje-onder-den-toren-verhuurd-aan-protestantse-gemeente-middelburg/

wijzijndestad.com/verhalen/een-tijdelijke-winkel-in-nieuwe-burg-33-37/


Delen op