array(3) {
  [0]=>
  int(16185)
  [1]=>
  int(16186)
  [2]=>
  int(16187)
}

Woonatelier De Lange Jan van het Hofje Onder Den Toren naar de Nieuwe Burg

Voor ons komt het niet helemaal als een verrassing maar er waren tot gisteren nog te veel onzekerheden om er iets over te kunnen zeggen. Nu niet meer: Manuelle Meijaard gaat verhuizen met haar winkel Decorette Woonatelier De Lange Jan, die nu nog is gevestigd op de hoek van de Nieuwe Kerkgang en het Hofje Onder Den Toren.

De winkel verhuist naar Nieuwe Burg 33-37, waar voorheen Studio Blique zat en momenteel de tijdelijke winkel van Arjen de Pagter en Caroline.

Manuelle is de nieuwe eigenaresse per 1 december en zal voor de heropening van de zaak uiteraard eerst nog grondig gaan verbouwen en herinrichten. Daar zijn ongeveer twee maanden voor nodig.

Over het waarom van de verhuizing kunnen we in dit stadium nog niet veel kwijt, maar Manuelle doet dat natuurlijk niet zomaar. We weten evenmin wat de plannen zijn van Eetkamer Likkepot. Dat horen we binnenkort allemaal wel.

We hebben een vermoeden wat de nieuwe bestemming van Manuelles deel van het Hofje zal worden, maar ook dat houden we even in het midden totdat we het zeker weten. Manuelle gaat verhuizen, dat staat vast. We wensen haar veel succes met dit grote project!

Gerelateerd:

Op bezoek bij Woonatelier De Lange Jan

https://wijzijndestad.com/verhalen/welkom-bij-de-vom-manuelle-meijaard/

https://wijzijndestad.com/verhalen/deel-hofje-onder-den-toren-verhuurd-aan-protestantse-gemeente-middelburg/

Welkom bij de VOM, Imagine!

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Tweede vestiging Silvy's Gusti e Sapori wordt een pizzeria
Tweede vestiging Silvy’s Gusti e Sapori wordt een pizzeria

Nog deze maand opent de tweede vestiging van Silvy’s gusti e sapori in Middelburg. Sinds de bekendmaking van dat nieuws is er hard gewerkt in het pand aan Lange Noordstraat […]

9 okt 2018
Afbeelding #000 voor het verhaal Design van Teun: de nieuwe winkel van Teun Brooymans
Design van Teun: de nieuwe winkel van Teun Brooymans

Dat er van alles zou gaan veranderen bij Teun en Dick in de Gortstraat was al maanden bekend maar dat de voormalige ‘Zij van beneden’ uiteindelijk zó snel verbouwd en […]

9 okt 2018
Afbeelding #000 voor het verhaal Blaauw in Aktie en Nobs Fashion van Segeersstraat naar Langeviele
Blaauw in Aktie en Nobs Fashion van Segeersstraat naar Langeviele

Vanochtend kregen we nog een vraag over de plannen rondom de Verspassage in de Langeviele, maar daar konden we nog geen antwoord op geven, om de eenvoudige reden dat we […]

9 okt 2018