Geplaatst op 08 juli 2018

Zeeuws Elftal vs. Feyenoord deel 2 (video)

Het Zeeuws Elftal tegen Feyenoord, op het veld van Vv Zeelandia Middelburg. Daar wilden we graag bij zijn. En gelukkig: we waren van harte welkom. Het was zelfs zo gek dat we een heuse accreditatie kregen van de persvoorlichting van de Rotterdamse club. Kom je daar aanzetten, met je iPhone. Maar een beetje sjiek voelde het wel.

Van de wedstrijd zelf hebben we niet al te veel meegekregen; wij kozen er gisteren voor om rond te lopen, en zo de sfeer op Sportpark Veerse Poort te proeven.

Kijk en oordeel zelf maar. We hadden ook kunnen focussen op het wangedrag van een klein gezelschap, maar wij zagen vooral heel veel blije kinderen (en ouders), talloze vrijwilligers die hard en vrolijk stonden te werken en een organisatie die goed was voorbereid.

En verder zagen we de spelers van de tweede helft naar een ander veldje wandelen, en leerden we hoe sterspelers wél de tijd nemen voor handtekeningen en foto’s, maar ook slim vroeg de bus opzoeken om de grootste drukte voor te zijn. Dat vonden we grappig.

Hoe dan ook: het was een stralende middag, daar bij Vv Zeelandia Middelburg, bedankt!


Delen op