array(4) {
  [0]=>
  int(25643)
  [1]=>
  int(25644)
  [2]=>
  int(25645)
  [3]=>
  int(25646)
}

Zeeuws Toeristenplatform Allyourz vestigt zich aan de Groenmarkt in Middelburg

Mooie ontwikkelingen in en rondom het voormalige Hotel De Burg, aan Groenmarkt 13: het karakteristieke pand is niet zo lang geleden verkocht door University College Roosevelt aan een paar welbekende Middelburgse investeerders, die het pand vervolgens in delen zullen gaan verhuren via Schulting & Partners.

De gehele benedenverdieping ís in ieder geval al verhuurd, en wel aan het jonge bedrijf Allyourz, dat afgelopen zomer werd opgericht door Adjan Kodde en Maaike van Geloven. Allyourz krijgt op 1 december de sleutel. Volgende maand zullen we teruggaan naar de Groenmarkt, voor een uitgebreidere impressie.

Toch kunnen we het niet laten om alvast iets te zeggen over Allyourz en de oprichters. Adjan leerden we twee jaar geleden kennen op het terras. We hadden een geanimeerd gesprek over Zeeland en online platformen. Pas toen we thuiskwamen ontdekten we dat Adjan al een prachtige loopbaan in de internetwereld achter de rug had.

Hij was de eerste medewerker van ZeelandNet in de jaren 90 en hij begon met een compagnon in 2001 internetbureau Mirabeau, dat ze 15 jaar later succesvol verkochten. Mirabeau was toen al uitgegroeid tot een groot bedrijf met zo’n 300 medewerkers. Klanten waren onder meer Funda en KLM.

Maaike hebben we recent pas voor het eerst ontmoet, dus gek veel weten we nog niet over haar, maar reken maar dat ook zij haar sporen in de interwereld al heeft verdiend. Ze werkte in de beginjaren van het bedrijf voor Booking.com en daarna onder meer bij Newcraft.

Maar wat is Allyourz? Kort geciteerd: ‘een digitaal platform voor consumenten om het maximale uit een verblijf aan Zeeland te halen. Het biedt een podium voor en door Zeeuwse ondernemers.’

Adjan heeft ons de afgelopen maanden een paar keer bijgepraat over de plannen en we kunnen niet anders zeggen dan dat die veelbelovend klinken. Na de verkoop van Mirabeau had Adjan het ook rustig aan kunnen gaan doen, maar hij stort zich met zichtbaar plezier op dit nieuwe avontuur, met alle expertise die hij, Maaike en alle medewerkers (nu al twaalf) hebben. Allyourz heeft ook meteen een flinke groep investeerders gevonden. Van Roompot tot Kloeg Collection en van Bomont en Breezand Vakanties tot Welcome In Zeeland. Allyourz krijgt bovendien ook steun van NV Economische Impuls Zeeland. Dat klinkt als een solide basis!

In december dus meer. Voor de geïnteresseerden alvast een paar links:

https://allyourz.nl/
https://ondernemers.allyourz.nl/

https://wijzijndestad.com/verhalen/op-bezoek-bij-zaos-in-het-voormalige-hotel-de-burg/

https://www.adformatie.nl/digital-transformation-tech/mirabeau-ons-geloof-online-was-vanaf-het-begin-heilig

https://www.adformatie.nl/carriere/oprichters-adjan-kodde-en-heini-withagen-verlaten-mirabeau

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Onze wiven van ligten levene: Middelburgse bordelen door de eeuwen heen
Onze wiven van ligten levene: Middelburgse bordelen door de eeuwen heen

Ook zij waren De Stad! Uit de archieven van Middelburg Dronk, het artikel Bordeelsluipers uit 2013, door Rob van Hese. Over bordelen in Middelburg door de eeuwen heen. In 1460 […]

11 nov 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Nog meer sfeer in Segeersstraat, Sint Janstraat en Nieuwe Burg
Nog meer sfeer in Segeersstraat, Sint Janstraat en Nieuwe Burg

Dat de sfeerverlichting voor de binnenstad van winters Middelburg niet meteen voor álle straten geregeld kan worden legden we eerder al uit. Dat is gewoon te kostbaar. Maar stap voor […]

11 nov 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Geen feest, wel belangrijk: de begroting 2021 van Gemeente Middelburg
Geen feest, wel belangrijk: de begroting 2021 van Gemeente Middelburg

Oh jee, toch geen politiek hier hè? Niet meteen schrikken hoor. We proberen het tot een minimum te beperken, maar we vinden het de moeite waard om iets te zeggen […]

12 nov 2020