Geplaatst op 14 mei 2020

Zestig jaar Cap, zes jaar De Zaak

Het zijn geen ideale tijden voor feesten en partijen, maar met een beetje goede wil is er best iets van te maken. Dat merkten we gisteravond, toen we in Café De Zaak foto’s gingen maken van het optreden van Mario Hillebrand. Mario speelde daar voor een online publiek, via een livestream, ter ere van de zestigste verjaardag van Karel Cap Van Dalen Middelburg, en het zesjarig jubileum van het café.

Er waren maar een paar mensen in de Zaak, de deur was op slot en het licht was aan, maar toch vonden we het erg gezellig. In ieder geval zó gezellig dat we nét wat langer bleven hangen dan gepland. Zoals dat hoort, in een kroeg. Karel had zich dit feestje ook een beetje anders voorgesteld, maar volgens ons had hij het zelf ook prima naar z’n zin, ook al omdat de muziek gewoon lekker was.

Misschien wordt het in juni overal ook een beetje zoals gisteravond. Kleine gezelschappen, zeker binnen. Dat houdt geen kroegbaas lang vol natuurlijk, maar als het dan toch moet kan het ook best gewoon gezellig worden, echt wel!

Filmpje

youtu.be/f_astwAmvOQ


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg