Geplaatst op 27 juni 2018

Zij is De Stad! Lia Bliek 40 jaar in dienst bij C&A Middelburg

Wie kent Lia Bliek nu niet? Toen C&A in de zomer van 1978 de eerste Zeeuwse vestiging opende in Middelburg was zij er al bij. Volgende week, op 3 juli, is Lia dus 40 jaar in dienst bij het concern. Wij zochten haar vanochtend op in de winkel, op uitnodiging van Lia’s collega Annemarie Rommers.

Ze wist van niks, maar Lia vond het gelukkig leuk dat we er waren. Sterker nog, toen ze eenmaal bijgekomen was van de ‘schrik’ trok ze bijna een uur voor ons uit! Ze nam ons eerst mee naar de bedrijfskantine boven de winkel, waar ze meer vertelde over haar loopbaan en leidde ons vervolgens samen met Annemarie rond door het gebouw. We mochten zelfs even op zolder en op het dak kijken, en kregen uitleg bij dat oude, maar nog steeds efficiënte laad- en lossysteem. Heel tof om te zien en te horen allemaal.

Als prachtig extraatje mochten we van filiaalmanager Irmgard ook nog drie albums met oude foto’s lenen. Die hopen we later deze week online te zetten. Nu eerst een samenvatting van tien minuten, van vanochtend, én van die 40 jaar.

Op 3 juli is Lia niet in de winkel, maar feliciteren kan ook nu wel al, vinden we. Lia viert het jubileum met een mannetje of 25, uiteraard in Café Bommel, waar haar lief Willem Nieuwdorp samen met Huib Labeur de scepter zwaait. Gelijk heeft ze.

Gefeliciteerd Lia! Jij bent De Stad!


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg