Geplaatst op 22 oktober 2019

Zij zijn De Markt! Een kijkje in de kraam van…Liefde en Ambacht Middelburg

Echt, er was geen beginnen aan, tijdens de Weekmarkt Middelburg van afgelopen donderdag. We gingen op bezoek bij de kaaskraam van Liefde & Ambacht Middelburg (van Den Boon-Bijl Kaashandel uit Bodegraven) maar daar was het zó druk dat we aan een praatje nauwelijks toekwamen. Dat had alles te maken met de herfstvakantie. Er waren héél veel toeristen in Middelburg.

Maar gelukkig: op zaterdag staat de kraam ook op de Markt. We gingen dit weekend dus gewoon nog een keer op bezoek en maakten dat praatje alsnog, met Stephan Groeneveld, een van de compagnons. Hij legde uit waarom de medewerkers van Liefde & Ambacht niet achter maar vóór de handel staan, wat de relatie is met de kraam van Holland Kaascentrum, én waarom de klanten altijd mogen proeven van de kaas. Dat laatste zie je doorlopend gebeuren. Plakjes, blokjes, rondjes: je kunt alles proberen, voordat je beslist. “Dat werkt gewoon”, zei Stephan.

Een ding staat vast: Liefde & Ambacht is een dynamisch bedrijf en op dit soort dagen zelfs een heuse trekpleister. Dat is mooi om te zien!

www.liefdeenambacht.nl/…/liefde-en-ambacht-middelb…/

ambachtkaas.nl/

www.instagram.com/ambachtkaas/

youtu.be/m46ZJkaP1Zg


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg