Geplaatst op 15 oktober 2019

Zij zijn De Markt! Een kijkje in de kraam van Tuin de Bruijn

Dat Tuin de Bruijn een heel ander assortiment aan producten heeft dan veel bloemen- en plantenwinkels merk je al snel, als je de marktkraam bezoekt. Zo hoor je eigenaar Henk de Bruijn en zijn collega Marnix aan de lopende band tekst en uitleg geven bij allerlei eetbare kruiden en planten. Op dat moment besef je dat hun slogan (h)eerlijke tuin ook verwijst naar moestuinen, en naar al die verse producten waar koks en kookliefhebbers wel raad mee weten.

En ze weten waarover ze het hebben hoor, deze mannen. Luister maar eens naar hun verhaal, in dit filmpje. Daarin vertelt Henk onder meer hoe hij als kind al in het vak belandde, en hoe hij zich samen met zijn vrouw Mascha ook steeds meer op de online verkoop van ‘alles voor de moestuin’ is gaan richten, via de eigen website Moestuin en Bloem, maar bijvoorbeeld ook als partner van Bol.com. Het bedrijf gaat met de tijd mee.

Maar toch gaat er niks boven het zien en ruiken van al dat lekkers in de kraam zelf, en je persoonlijk door de mannen te laten informeren over alle mogelijkheden. Een grapje hier, een kweektip daar: bij Tuin de Bruijn staan ze voor je klaar!

youtu.be/PdB1d4iO12k

www.moestuinenbloem.nl/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg