Geplaatst op 03 februari 2017

Zonder honger naar bed

In de zomer van 2013 begonnen we zelf ooit met de Facebookgroep ‘Ik geef weg – Walcheren‘. Dat was een experimentje dat behoorlijk uit de hand liep. Het platform groeide als kool. We hebben het beheer van de groep inmiddels grotendeels overgedragen en volgen het alleen nog zijdelings, maar IGWW is nog steeds zeer actief; er zijn meer dan 22.000 leden. Mooi om te zien is dat!

Vorige week kregen we de vraag van Michelle Blansjaar-Bostelaar, of zij een oproep mocht plaatsen voor haar nieuwe groep ‘Zonder honger naar bed Walcheren’. Oproepen zijn echter niet toegestaan (om alles overzichtelijk te houden), maar we hebben natuurlijk wel sympathie voor het initiatief van dit Middelburgse meisje. Het is toch te gek voor woorden dat aan de ene kant sommige mensen soms complete, luxe maaltijden in de vuilnisbak kieperen, terwijl er aan de andere kant ook zat mensen zijn die, om welke reden dan ook, niet in staat zijn een fatsoenlijke maaltijd op tafel te zetten?

Michelle brengt die twee groepen bij elkaar. Dat verdient wel wat aandacht, vinden we. Eerder deze spraken we haar even in De Herberg, waar ze ons vertelde dat ze sowieso veel interesse heeft voor problemen rondom voeding. Ze overwon een eetstoornis en schrijft daar nu over op findyourflow.nu, om anderen te helpen.

Ze heeft het hart op de goede plaats, deze dame! Je kunt haar groep vinden op www.facebook.com/groups/282677135481725


Delen op