array(8) {
 [0]=>
 int(43379)
 [1]=>
 int(43383)
 [2]=>
 int(43384)
 [3]=>
 int(43382)
 [4]=>
 int(43381)
 [5]=>
 int(43380)
 [6]=>
 int(43378)
 [7]=>
 int(43377)
}

Zorgstroom X-tra: een kortingspas voor iedereen

Korting bij de De Zeeuwse Broodjes Service, Brasserie Eiggenwijzz en HoneyPie, bij Ladylike Fashion, Smartphone Reparatie Middelburg en Mini Mundi. Bij Pluk de dag, bloemen en sfeer en Mies Bloemen. Bij BliekMeesterbakkers.nl en bij Chocolate Lovers.

Het zijn zomaar wat eerste namen die we zien op de pagina met lokale bedrijven en organisaties die meedoen aan Zorgstroom X-tra, een voordeelpas voor iedereen. Op de website van Zorgstroom kun je zelf het volledige overzicht bekijken.

Wij hadden gek genoeg nog nooit gehoord van deze pas, terwijl Zorgstroom die al minstens vijftien jaar aanbiedt. Eerder deze luisterden we dan ook graag naar de uitleg van Elise Kleinjan en haar collega’s, op de binnenplaats van het kantoor aan de Breestraat.

We hadden verwacht dat de pas er alleen is voor cliënten van zorgstroom, maar dat bleek een misvatting. Iedereen kan de pas aanvragen. Hij kost 12,50 per jaar. Met 150 deelnemende winkels en honderden webwinkels heb je dat bedrag er zo uit natuurlijk. Zorgstroom X-tra is ook altijd op zoek naar nieuwe ondernemers die zich aan willen sluiten. Belangstellenden mogen contact opnemen.

We leerden afgelopen dinsdag nog veel meer over Zorgstroom. We hadden ons eigenlijk nog nooit gerealiseerd hoe groot die organisatie is, hoeveel mensen er werken en welke locaties in Middelburg er allemaal bij horen. Het kantoor aan de Breestraat is ook al zo bijzonder: het is feitelijk een compleet blok van voormalige woningen, met een parkeerterrein aan de achterzijde, dat toegankelijk is via de Lazarijstraat. In deze periode zat een rondleiding er helaas niet in, maar de dames wilden ons best beloven dat we nog eens terug mogen komen. Graag!

https://www.zorgstroom.nl/

 

Volgende verhalen

Afbeelding #005 voor het verhaal De nieuwe contouren van Plein 1940 7: een update van Tim en Marloes
De nieuwe contouren van Plein 1940 7: een update van Tim en Marloes

De overdekte verbinding tussen Plein 1940 en de Markt in Middelburg is een feit! Aan de buitenkant zie je het nog niet, maar in de afgelopen periode zijn de panden […]

7 mrt 2021
Afbeelding #002 voor het verhaal Van de nood een deugd maken: judo in de Graanbeurs in Middelburg
Van de nood een deugd maken: judo in de Graanbeurs in Middelburg

Natuurlijk, het is een tijdelijk noodoplossing van Sportschool Geelhoed, dat judoën in de buitenlucht, maar het leidt wél tot spontane en vrolijke taferelen in de stad. Sinds vorige week mag […]

7 mrt 2021
Afbeelding #000 voor het verhaal Internationale Vrouwendag
Internationale Vrouwendag

Vandaag is het Internationale Vrouwendag! De meeste activiteiten in Middelburg speelden zich gisteren en eergisteren al af. Van een echt verslag kwam het niet, maar we stippen het toch graag […]

8 mrt 2021