Middelburg Winterstad 2023: The Happy Sup-Mas Tour

Supping Zeeland is ook weer aanwezig tijdens Middelburg Winterstad 2023-2024!

Op zaterdagmiddag 16 december suppen ze weer verkleed als kerstman/vrouw (of wat dan ook) door de Middelburgse grachten! Dit jaar maken ze onderdeel uit van ‘Middelburg Winterstad’ en zullen ze onderweg worden getrakteerd op een muzikale verrassing!

Ze vertrekken om 14:00 vanaf de steiger bij het Havenkantoor (Rouaansekaai 138) in Middelburg. Wees dus op tijd als je je sup nog moet oppompen! Ze suppen tot aan de watertoren (Zuidsingel). Na een korte break suppen ze terug. Neem iets warms mee om te drinken/eten. De totale afstand bedraagt plm. 5 km.

Een paar spelregels:
– Je zorgt voor je eigen sup.
– Je kan zwemmen en hebt al eerder gesupt.
– Draag een wetsuit of droogpak i.v.m de watertemperatuur.
– Het gebruik van een leash is verplicht.
– Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen materiaal en veiligheid! Uiteraard letten we op elkaar.
– Denk aan de buren: laat je sup na afloop leeglopen met een handdoek op je ventiel!

Parkeren:
Er is beperkt parkeergelegenheid rondom het havenkantoor. Je kan ook goed aan of in de omgeving van de Loskade/Meesthof parkeren. Daar kan je bij de kop van de Dokhaven/Fittinghaven gemakkelijk te water. Je supt dan in 2 minuten naar de startlocatie. Check deze locaties vooraf op je navigatie!

Indien de tocht niet door kan gaan vanwege slecht weer of andere omstandigheden, dan zal dat uiterlijk om 12:00 via de FB pagina van Supping Zeeland bekend worden gemaakt.

Deze suptour is uiteraard weer gratis! Ben je niet in de gelegenheid om te suppen dan is toekijken vanaf de kant ook al geweldig!

#happysupmastour
#middelburgwinterstad
#suppingzeeland